<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-29 10:37 PM:

又玩我............................
(小弟係咪淋得滯呢? )
有d架!不過我睇你既作風係屬於以德服人類!
惡型惡相非你所願,對不對??
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-29 10:40 PM:

correct~
(又改吓版規先.......... )
但誰夠18真係鬼知咩!
不過有寫總好過冇寫!
寫明都入黎與人無尤!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-29 10:44 PM:

現實世界小弟已經面對太多爾虞我詐.............想喺EF安樂d、攞返d自我嘛~
惡型惡相非我所願、亦非我所愛呀~
完全agree~~~~
好一句爾虞我詐!頗厭煩!
在ef我手寫我心!好真架我!阿boy信吾信先?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-1 09:28 PM:
如果CHECSS你唔接受提議...................喺第三次warning後你將會被禁言。

因為其他兄弟,我已經比足面你..............咪太過份~
boy,佢吾黎都黎咁多次,叫佢以後吾好公開年齡,側側膊比佢入黎好冇?
Originally posted by 機密 at 2005-12-1 10:16 PM:

俾著我是版主,都幾惡攪! 對其他...
咪就係!可能好多10歲8歲都入黎蒲!
咁c仔梗係吾順.............
Originally posted by 清揚 at 2005-12-1 10:23 PM:
細路有post系度架,系咪都知佢黎過架la~
清揚兄,上次言語上衝撞甚為抱歉!
交個朋友,化敵為友如何?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-1 10:27 PM:
我都話佢入嚟唔出聲我當睇佢唔到咯............佢唔肯之嘛~
haha~佢入黎睇我地吹水咁過癮,點忍得住丫?d小朋友!
Originally posted by 清揚 at 2005-12-1 10:32 PM:

我唔知乜叫化敵為友喎~
清揚兄決意與我為敵嗎?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-1 10:44 PM:

你系繼米尼86及D佬後,第三個同我決裂的人~
你系alan123boy~
吾駛咁大隻字嘛?.......
我跟你既無寃,亦無仇,何苦如此?更枉論決裂!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-1 10:46 PM:

喺以前有個類似[港男區]嘅post叫[filter-120x]..........後來開始失控 ([港男區]版規嚴禁嗰d都犯足!) 於是分拆左,後來摺埋~
我都知道!
版主好大壓力,boy只是剛開始!
版主的原動力來自會員的支持!我alan支持你!加油!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。