<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【最新獨家消息】利物浦轉簽adidas!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-11-17 03:19 PM:
利記那件有冇數字在胸前?
球會球衣一般也不會有數字的,但adidas應該仍未為利物浦設計好新球衣!

450 x 367 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-11-17 03:20 PM:
...非常普通
愛記在歐聯那件已經是算好看的了…
踏實一點嘛!

304 x 450 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 03:21 PM:
我都係一件皇馬都冇=3="
我和女友各有一件皇馬,而我也買了一套小孩的套裝給我外甥!
今年皇馬前面沒有了mobile字樣,沒那麼好看,但背面字體又有新設計了!
明年皇馬胸前則會多了BenQ字樣!

450 x 332 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 03:21 PM:
球會係冇嫁=3="
正確!

449 x 301 PIXEL下載

Originally posted by pyliu at 2005-11-18 09:38 AM:

我和女友各有一件皇馬,而我也買了...
adidas啲波衫款好極有限=3="
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-11-17 03:22 PM:
我連買翻版愛記衫都冇-_-
不要買翻版呀!
不買球衣可以買一些衛衣、Polo Shirt、練習衣之類也不俗呀!

372 x 449 PIXEL下載

行過搭句口...
買波衫其實真係得兩種人...
1) 覺得件衫靚...
我覺得屬少數...因為要靚衫大把...
仲要係通街都係...我覺得車仔今年果件好靚...
但由於通街都係...所以唔買~

2) 鍾意隊球隊....例如我鍾意利記同丹麥...
咁每年都會買一件...睇下買利記主/作定係丹麥主/作...
...
所以你地話有d 波衫唔好睇..好普通...其實真係無乜所謂...
著住件波衫睇波...真係投入d..
=)
舊屎都覺得reebok 唔係好得...
但呢兩年都ok 喎...
特別佢自己reebok個章...
我覺得幾型...~~
=)
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-11-17 03:23 PM:
py說黃馬與車仔有
我是指皇馬和車路士新球衣的設計跟國家隊一樣而已,而圖案當然不同!
正如當年Nike Total 90的球衣,國家隊的有如「彈珠人」一樣,胸前有圓形的數字,但球會版的,如祖雲達斯、巴塞隆拿、曼聯、阿仙奴等的球會球衣,雖然也是Total 90,但胸前便沒有「彈珠人」的設計了!

406 x 449 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 03:23 PM:
冇計丫,d波衫咁鬼貴,邊有錢買丫....=3="
若不介意,可以買舊一季的球衣,一般球季過後也會大減價的!

449 x 305 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【最新獨家消息】利物浦轉簽adidas!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。