<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【最新獨家消息】利物浦轉簽adidas!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pyliu at 2005-11-17 10:16 PM:

看到保頓的球衣便不順眼了!
我覺得幾好丫
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 02:13 PM:
話唔定韋根今年攞第二轉贊助商呢
那可要班主也換掉了!

284 x 449 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2005-11-17 10:17 PM:

那可要班主也換掉了!
唔得,轉班主未必係好事
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 05 11 09 10:15 PM:

希望下年韋根件波衫可以靚d啦
成績好,一定會靚d,升降機就難講Lo
Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 02:14 PM:
咦,原來班主係JJB既老細,唔怪得啦,行內人真係行內人
所以要在香港找一件韋根球衣也不容易,我也有時會直接從歐洲進口球衣,但你們知道對口的公司若是代理很多不同球衣的話,我們進口及交涉起來才比較容易和方便,但JJB則是太麻煩了,所以我自己也沒有買韋根的球衣!

306 x 449 PIXEL下載

Originally posted by 路路 at 2005-11-17 10:20 PM:

成績好,一定會靚d,升降機就難講Lo
睇怕今年韋根都唔會降班
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-11-17 10:20 PM:

所以要在香港找一件韋根球衣也不容...
飛去英國買囉
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 02:15 PM:
希望下年韋根件波衫可以靚d啦
他們應該會「抄考」一下Nike和adidas的設計吧!

299 x 449 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 05 11 09 10:20 PM:

睇怕今年韋根都唔會降班
我都想~~哈,我幾like個右閘~~不過唔記得名tim
Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 02:17 PM:
我覺得幾好丫
問題在於贊助商標誌!

299 x 449 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【最新獨家消息】利物浦轉簽adidas!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。