<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【最新獨家消息】利物浦轉簽adidas!
返回列表 回復 發帖
好老實講, Reebok年代既Liverpool最大敗筆係: 個會徽縮到豆豉咁大, 整到件衫好似啤酒妹個件咁...如果唔係家下D姐姐件衫係大C, 真係同佢撞衫....上次最好笑有次同我女友去大排擋食野, 個Carlsberg姐姐走黎講"先生, 睇你件衫就知你係嘉士佰既擁躉....., 不如叫番枝喇".....

我已經唔係著呢件架啦....入形入格既"啤酒罐"....

不過平心而論, 家下d波衫都係無乜設計, 無暗花, 無pattern, 隊隊都係o個個紙樣照耷, 好似唔同色既小學生PE運動日製服(咩紅組/綠組咁)...都係80年代既三葉adidas正好多....

[ Last edited by michaelyip.com on 2005-11-17 at 10:30 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 02:18 PM:
唔得,轉班主未必係好事
也是呀!因為韋根的班主對足球很有熱誠的呢!

295 x 449 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2005-11-17 10:21 PM:

他們應該會「抄考」一下Nike和adidas的設計吧!
希望啦,就好似諾域治果件咁
摺吧啦
Originally posted by michaelyip.com at 05 11 09 10:25 PM:
好老實講, Reebok年代既Liverpool最大...
so funny~~
Originally posted by michaelyip.com at 2005-11-17 10:25 PM:
好老實講, Reebok年代既Liverpool最大...
勁好笑,嘉士伯既fans
摺吧啦
Originally posted by 路路 at 2005-11-17 02:20 PM:
成績好,一定會靚d,升降機就難講Lo
新特蘭的球衣也不俗呀!

299 x 449 PIXEL下載

Originally posted by pyliu at 2005-11-17 10:27 PM:

也是呀!因為韋根的班主對足球很有熱誠的呢!
係呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 02:20 PM:
睇怕今年韋根都唔會降班
若不會突然走樣連敗十來場,應該是沒問題的了!

292 x 449 PIXEL下載

Originally posted by pyliu at 2005-11-17 10:31 PM:

若不會突然走樣連敗十來場,應該是沒問題的了!
應該唔會連輸十場咁勁既.......我諗佢今季應該8名之內都冇問題
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-17 02:21 PM:
飛去英國買囉
哈!我今年已購入車路士了!沒必要到英國去買韋根吧!

450 x 331 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【最新獨家消息】利物浦轉簽adidas!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。