<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 堅尼突離曼聯 !!
返回列表 回復 發帖
碧咸:曼聯失去偉大領袖

堅尼突然離開曼聯,不少人對此議論紛紛,其中前曼聯中場碧咸指球隊失去了一名偉大的領袖。

「球迷將會很傷心,因為他們很喜歡堅尼。我效力曼聯時也一樣。」碧咸表示。

「如果你做錯事,他會告訴你,你做對的時候也一樣。每位球員都以他作為領袖。」

「他的離隊很意外,我以為他會逗留多幾年,甚至加入教練團。不過我們都會尊重他的意願。」

阿仙奴領隊雲格則表示,堅尼離隊對曼聯是一大打擊。

「他絕對是過去十年間曼聯最具影響力的球員。」雲格道。

「他在季中離隊絕對是意外,他近來似乎很不高興。為什麼?我不知道。」

被問及堅尼會否加盟另一支超聯球會,雲格道:「我不會抹煞這可能性。」不過,雲格已表示堅尼不可能加盟阿仙奴。

另外,樸茨茅夫已首當其衝,率先表示有意斟介堅尼。

球會發表聲明表示:「樸茨茅夫主席文達歷已下指示,行政總裁史杜尼已詢問堅尼會否願意加盟我們。」

「文達歷相信堅尼的加盟絕對對球隊有正面影響。」
我都好心up
我諗緊係咪曼聯俾緊誠意波歷克睇
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-19 12:10 AM:
我都好心up
我諗緊係咪曼聯俾緊誠意波歷克睇
補充翻,曼聯俾波歷克既加盟條件好似有埋隊長一職
曼聯連偉大既隊長堅尼都埋
就好似話緊俾波歷克聽,你過黎,你可以大晒…
好矛盾
唉…我都唔知自己講緊乜…傷心緊><
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-19 12:12 AM:

補充翻,曼聯俾波歷克既加盟條件好...
唔知係咪個美國佬係背後玩野
堅尼應該唔會打番英超 ,  佢話過絕對介懷到奧脫福作客更衣室既感覺
Originally posted by CHECSS at 2005-11-18 11:41 PM:

IN:
MIDO 年輕又平
D.BENT 未太成...
=.=諗得太簡單啦...有幾個係隊中主力..
+上曼聯係收購市場上最大問題係,而家曼聯吸引球員的吸引力下降..
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-19 00:16:

唔知係咪個美國佬係背後玩野
美國佬黎左咁耐未好過
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-19 12:12 AM:

補充翻,曼聯俾波歷克既加盟條件好...
哇.........=3="連隊長都有得佢做......=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-19 12:25 AM:

哇.........=3="連隊長都有得佢做......=3="
應該講o者..
不過費sir諗隊長一職都幾頭痛
Originally posted by au212001 at 2005-11-19 12:28 AM:

應該講o者..
不過費sir諗隊長一職都幾頭痛
如果波歷克唔去曼聯應該係雲佬做隊長,但如果波歷克去曼聯既話就係佢二人之爭
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 堅尼突離曼聯 !!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。