<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 堅尼突離曼聯 !!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 05 11 09 09:29 PM:

堅尼係老大哥~d靚仔心理上都未必接受到~
但堅尼早排先鬧過佢地~佢地會唔會拍爛手掌?
我覺得唔會~~mu小子會知道分辨是非~~~堅尼是為他們好!!!
Originally posted by babo at 2005-11-18 09:31 PM:

我諗堅尼都忍左好耐@@
忠言向來逆耳-_-
講真--曼聯早排既情況..我每一場睇漏...自己都媽媽聲@"@
mu上季咩都冇,對佢算唔算係一個缺憾?
Originally posted by 路路 at 2005-11-18 09:33 PM:

我覺得唔會~~mu小子會知道分辨是非~~~堅尼是為他們好!!!
冇錯,鬧完佢地上場即刻打番場爭氣波嬴車仔
後生仔真係唔鬧唔得
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-18 09:25 PM:

keane->celtic
教完celtic番黎教mu
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-18 09:33 PM:

mu上季咩都冇,對佢算唔算係一個缺憾?
就算拎左足總盃...都唔會特別高興吧...
上季睇住阿仙奴同曼聯...最後好似爭豬頭骨咁...心酸..

[ Last edited by babo on 2005-11-18 at 09:40 PM ]
Originally posted by babo at 2005-11-18 09:38 PM:

就算拎左足總盃...都唔會特別高興吧...
上季睇住阿仙奴同曼聯...最後好似爭豬頭骨咁...心酸..
令人唏噓
曼聯肯放走堅尼 , 睇怕波歷克轉會到曼聯都極大
Originally posted by wai0818 at 2005-11-18 09:39 PM:
曼聯肯放走堅尼 , 睇怕波歷克轉會到曼聯都極大
差d唔記得呢個人添~
Originally posted by 路路 at 2005-11-18 01:03 PM:
他會退休還是去其他球會??我難己想像他穿上其他球會的戰衣~~~
anyway~~祝福Roy~~偉大的隊長~~!!!
向堅尼致敬!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by 路路 at 2005-11-18 01:05 PM:
傑斯~~I miss him~~
我miss成隊我心目中真正既曼聯!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 堅尼突離曼聯 !!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。