<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 火箭...........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-11-27 22:17:

其實要命係果種只能在雙塔陣容生存...
10port yao適合雙塔戰術。

不過火箭打唔到。無奈

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)

範甘迪和斯普雷維爾能否再續前緣?

一邊是閑置在家的外線高手,一邊正需要一個穩定的外線投手,看起來這兩邊剛好能融合在一起。目前的火箭的確需要一個能在外線得分的球員就算麥迪傷愈復出也同樣有這樣的需要。但火箭拿不出錢,而且隊中人員已滿。所以這筆交易的可行性必須建立在「狂人」是否能夠接受110萬美元的老將最低年薪?不過休斯敦現在的確是是斯普雷維爾最理想也最有可能去的地方,因為這裡有他昔日感情深厚的「恩師」範甘迪。

大家覺得平平地史比威爾如何???
我覺得係暫時唯一可能既方法。。110萬一試無彷呀。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
我有個好重要ge問題,
有無人知t-mac幾時[完全]傷好? 係完全~
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-27 10:25 PM:
Sabonis都還可以,因為果時有個洛文係內線頂位,不過佢D命中率真係唔多掂。唯一可說上是成功的只有他,不過佢既隊友係佐敦同柏賓,佢只不過係一個扶助球員。
大巴同大郅不能叫做成功?
sabonis??
好似冇打過bulls wor, 個時中間唔係澳洲個朗尼咩???
而且sabonis其實都唔算係3分center, 我覺得佢只係可以射, 但係佢做其他野既貢獻更多
Originally posted by lintohu at 2005-11-27 01:41 PM:

sabonis??
好似冇打過bulls wor, 個時中間唔係澳洲個朗尼咩???
而且sabonis其實都唔算係3分center, 我覺得佢只係可以射, 但係佢做其他野既貢獻更多
係ar, 可能shaqkobe 兄攪錯jor, bulls ge center 係 Luc Longley(奧洲人), about 7-2,   Sabonis(立圖宛人) 係打Portland, 出名pass 好, 佢射程about 20-23 feet.  其實個問題就係Yao 係乜style ge中鋒就去用乜style 離打, 唔好理佢似Duncan 定 The Dream,  你話佢做到個D, 佢惼惼唔去做或做唔到(有時睇佢我都想死, 應做又唔做, 唔應做就去做),  其實YAO 最重要就係學識用腦去打波, 對乜人就用乜方法, 以自己ge長處去打人ge短處!
Originally posted by coke123 at 2005-11-28 09:32:

係ar, 可能shaqkobe 兄攪錯jor, bul...
真係完全搞錯左。我覺得佢地兩個好似樣=.="又係又肥又白。。。。

Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:55:
我有個好重要ge問題,
我林除左球隊裡面既人都無乜人會知。。。。
之前果次練習整傷就話要休息三星期,不過佢又要提出早黎救亡。不過救亡就唔唔得啦反而搞到自己又傷,我林今次休養時間都唔會太短啦=.="未好晒就觸傷舊患,往往咁長手尾

Originally posted by coke123 at 2005-11-28 09:32 AM:

係ar, 可能shaqkobe 兄攪錯jor, bul...
啱!!!
最緊要有自己既打法

當然, 要搶多d rebound
Originally posted by lintohu at 2005-11-28 16:06:

啱!!!
最緊要有自己既打法

當然, 要搶多d rebound
yup~勉強佢去改變打法都無用。何況依家打法都算適合佢。。。不過火氣上真係要有加強既地方。

Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:55 AM:
我有個好重要ge問題,
Never,巴爵士講過,NBA球員都是帶住三分傷打球的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 火箭...........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。