<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 火箭...........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-11-28 17:03:

Never,巴爵士講過,NBA球員都是帶住三分傷打球的
nash完全既意思,應是不會影響其比現的意思。。。。。坦白講任何賽程咁密既表賽,球員一定會有傷疲。不止NBA如止,足球、網球………都係。。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
如果要命可以射三分,戰術上當然唔係為左嗰三分,而係希望可以將對方個 center 拉出 D,等 T-Mac 有多 D 空間鏟埋去,同埋等機動力好少少既 Swift 可以衝搶籃板 (反正要命企入去都係搶唔到),兼且可以俾要命唔雖要消耗體力之餘又有 D 用‧‧‧
Perkins是指那一個??
應該係 Sam Perkins:
http://www.nba.com/playerfile/sam_perkins/index.html
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 20:00:
如果要命可以射三分,戰術上當然唔係...
我之前估都係呢個。。不過佢中鋒黎架咩???佢唔係大前鋒?

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Quote from NBA.COM:

The Dallas Mavericks chose him with the fourth overall pick in the 1984 NBA Draft, one slot after the Chicago Bulls drafted Jordan. Sam Perkins has enjoyed a wealth of success on the basketball court. He owns an NCAA championship ring and an Olympic gold medal, and he has reached the NBA Playoffs in 13 of his 15 pro seasons. Once tough inside, "the Big Smooth" has developed into more of an outside player in the latter stages of his career, a center who can hit the three-point shot and pass out of the high post.
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-11-28 05:03 PM:

Never,巴爵士講過,NBA球員都是帶住三分傷打球的
咁又係wo,通常d明星球員都係帶住傷黎打,
ai 就出晒名博,差唔多乜傷都唔理,
kg聽聞都係帶住傷黎打,不過佢自己完全唔提,可能唔想俾藉口自己~

至於我話t-mac幾時完全好番,即係話佢今次個新傷,
真係唔想佢再帶住呢個唔輕ge傷上場比賽, 唔係再加劇就死law.....

(自己的表達能力真係有d問題,以後打完post之後會諗一諗)
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 08:00 PM:
如果要命可以射三分,戰術上當然唔係...
咁咪自廢內線o羅!
始終係果:無人係內線,對方易守到偷笑!
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 20:11:
Quote from NBA.COM:

The Dallas M...
o thx~可能我睇佢比賽,已經係佢比較後期既時候。所以我記得佢溜馬時有時被人搵左去左打PF,仲林住佢一直都係PF黎。。唔該晒。

[ Last edited by shaqkobe on 2005-11-28 at 08:33 PM ]

Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 20:14:

咁又係wo,通常d明星球員都係帶住傷...
佢依家既傷真係好重下。。睇佢負傷上陣果時表賽,射波都有影響。。

Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 22:31:

o thx~可能我睇佢比賽,已經係佢比較後期既時候。所以我記得佢去左打PF,仲林住佢一直都係PF黎。。唔該晒。
Sam Perkins was Forward/Center.....

similar as J O'Neal .. sometimes, J O'Neal would be Center, sometimes he would be Forward.....
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2005-11-28 20:33:

Sam Perkins was Forward/Center.....

similar as J O'Neal .. sometimes, J O'Neal would be Center, sometimes he would be Forward.....
原來係咁,唔怪得知,我見佢意有時打PF啦。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 火箭...........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。