<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 西九龍次文化區域(炒媽拆蟹專用地皮)
返回列表 回復 發帖
藝美寵物店老闆黃日明

我屌你老母!!
睇下你老母閪幾撚時死,
或者條爛鳩幾撚時好似d狗仔咁郁都唔撚郁下.

屌你老母臭化!!!
仆街撚樣臭柒陷家鏟!!!!!
屌你老母!你死幾撚多次都唔撚柒夠呀!!屌你老母!!!

Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-27 19:55:

明你個屎忽!
溝你個蘿柚!
我本將鳩入明月
奈何賓周插溝渠
Originally posted by CHECSS at 2005-12-18 09:40:
希望大家多多支持-----26FUN車仔大聯盟
我支鳩持你唔住呀! !

[ Last edited by AWU on 2005-12-19 at 11:09 PM ]
呢條撚樣踩過界, 要大大力屌先得!!
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=96342&fpage=1

[ Last edited by AWU on 2005-12-23 at 11:45 AM ]
Originally posted by qweqweqwe at 2005-12-24 15:56:
assho 我真係要屌到你反艇
assho 你真係柒到無朋友
屌鳩到佢asshole閉塞, d屎由口到倒流番出o黎.

但佢本身已經有把屎坑口.....咁點算呢?
屌你老母bwk031柒,
唔理你係人係鬼!
總知你煩鳩頑童兄弟就正一大豬閪!!

驚你真係唔撚識我國文化,送多句比你:
HAPPY NEW YEAR!
F U C K 9 YOUR MOTHER!!

[ Last edited by AWU on 2006-1-4 at 05:15 AM ]
喂!喂!!喂!!!

阿乜鳩0317!!!!

Originally posted by 155220 at 2006-1-5 11:11:

對狗叔不敬
係煩鳩我的頑童兄弟
事鳩但, 事撚但, 事柒但~~
阿C袋同埋阿宇宙第一仆街賊王撚樣,
屌人唔係字字多就夠勁o架啦,
咪撚o下o下用到牛眼咁撚大隻字, copy到水蛇春咁撚柒長先得o架.
細佬部電腦好撚西o下, 好容易未睇到兩位d傑作就死撚左個IE.....

多謝...多謝.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 西九龍次文化區域(炒媽拆蟹專用地皮)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。