<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 西九龍次文化區域(炒媽拆蟹專用地皮)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2005-12-23 20:31:

he say 屌尽天下國賊 ,賣國賊,仆街
屌自己
Originally posted by CHECSS at 2005-12-23 21:44:

我去hell做閰王
你知唔知閰王朝朝都要經一次生死痛苦先開始做野架?好慘下架喎!真係想做
Originally posted by 131313 at 2005-12-24 19:45:
To Mr.andyho

[si...
佢應該係位小姐來 (感覺)

機密過路中
Originally posted by 151515 at 2005-12-24 21:53:

希望能跟她做朋友,因為大家都是女的
佢幾真性情的,做朋友唔錯,不過就火左D,做女朋友就要好有忍耐力
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-25 20:34:

男似女,女似男......唉~
但我其實唔太信機密估d野
唔通係基?
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-23 21:43:
唉~~~終於輪...
哇!?鬧阿水啊?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 01:14:

你都黎埋添~~~
見到你鬧人嘛!

我幫你手(((((((PK((((((((((((((((((((((((((((((((((小你(((((((((((順d未
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 西九龍次文化區域(炒媽拆蟹專用地皮)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。