<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過對同學或老師有性幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-20 11:27 AM:

"淫蕩miss VS 小淫棍"......
嘩~~ 對同學或老師既性幻想??? 真係多到不得了喇
基本上, 只要個樣有點漂亮, 或者身材有番咁上下(當然, 樣貌都不要醜), 都會用黎做性幻想架喇

不過呢, 老師就吸引d 喇, 因為佢地著既衫, 有時會比著校服既易走光得多, 多些睇好多, 而且身材都多數成熟d 嘛~~~ 要黎做性幻想都要有得想先得架嘛, 唔通幻想架飛機係飛機場度滑行, 起飛同降落咩~~~

用黎做得幻想最多既, 就有兩位 miss~
一位就好大~~ 好"高級"架~~~ 又唔介意俯身俾條溝我地班學生睇~~
另一位呢, 樣就靚d, 但身材就一般, 不過, 最激既就係佢會著好透既白恤衫, 裏面只戴個白白淨既 bra bra~~ 我地班學生係佢背後叫佢做姣婆~~ 哈~~
你話呢?
網上身份誰不『機密』?
老師當然有啦~~不過我中學又係男校,所以無女同學俾我幻想.......

所以千祈咪讀男校,一d好處都無!!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-21 01:09:
老師當然有啦~~不過我中學又係男校,所以無女同學俾我幻想.......

唔唔...............agree~
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-21 01:09 AM:

都不是的,有時d死豬扒扮曬"麗"也好難頂
Originally posted by 2003 at 2005-11-21 03:58 PM:

都不是的,有時d死豬扒扮曬"麗"也好難頂
唔係全部嘛..起碼都叫有女仔睇下
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-21 01:09 AM:

no也, 我就讀男女校....令我变成..淫棍

p.s. 我讀F7既時候, 有個Miss (半唐番)得五呎一但樣就好正...個波就大到爆...身材勁Fit....上堂既時候我坐喺度, 對波啱啱我塊面咁高, 幾次比佢撞到後腦.......有一次去完旅行之後....搭佢順風車....唔知点樣...最後上左佢屋企.....

[ Last edited by d228216 on 2005-11-22 at 12:18 PM ]
Originally posted by CHECSS at 2005-11-19 11:41 AM:
我無因為男校 , 老師無個掂 (個個唔係肥就係平胸 , 個個過四十)
年少無知時當然試過了,中學時有些初畢業的女教師不俗,而另外有個教了幾年的女教師,身材非常好,而且上課時又淫蕩,浪費了我一些精力!
而小弟更於中七時成功與一位新來學校兩年的女教師非常親密!
之如女同學,因中學時讀男校,要同大學時才有女同學,而已經大學了,很多時都不是幻想而已!哈哈!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-20 03:11 AM:
梗係有la,日日番學都對住d miss同埋d好正既女同學
仲曾經試過high到大波miss個波添....
哈哈!又是用手踭?
讀書時的女教師可能都以為我們天真純良,只是不小心而已!哈哈!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過對同學或老師有性幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。