<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?
返回列表 回復 發帖
一直有一大班所謂既人,強調曼聯會如何如何沒落,多多似是而非o既推測,理論.....結果?
果一大人,都只係講癈話,幾乎等同放屁而已~~佢地d推測,完完全全同現在實際o既演變,毫無相同處~~~錯到十萬9千里咁軟~~~

不過,佢地依然一再強調:
係咪呀!我都話曼聯一定會沒落架o拉~~~

= =bbbbb
吹漲....

:cool:
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 09:49 AM:

我以路人甲,想睇戲既心態,就好想...
我夠想睇阿布唔玩車仔
你地破產,d人走哂,仲要去英丁聯賽度踢.等你無得番身呀
而家d車仔迷唔知咩心態,人地衰佢就開心架啦
我地以前同阿記都無你d車仔迷咁賤,我地至多咪win左咪互相串下
輸左下季再踢過果種,邊好似d車仔迷架,幾時想人地死....
仲有,你幾時開始鍾意車仔呀..???一定係人地有錢先鍾意啦
我就支持左曼聯十年了,經歷左三朝啦
由簡東拿 堅尼/beckham 到而家van佬(我講緊個隊長)
睇住佢地由盛轉衰,點我都會支持曼聯架啦,
你食屎啦,cheap佬
如果呢度講得粗口,我一定咩粗口都講哂黎問候你

[ Last edited by kwokyin1009 on 2005-11-25 at 10:47 AM ]
對曼聯迷黎講...曼聯出局梗係唔好啦...
對非曼聯迷黎講...最聯出局都唔係一件好事...
雖然曼聯e+唔再係一隊好強既球隊...
但始終都係一隊出名既球隊...
有佢比賽都會好d...
挨到朝早三四點起身睇波...
都係想睇d 出名d 既球隊踼...
對酒吧生意黎講...佢地入到肯定好好多...
有佢地比賽...生意都多d...
對曼聯黎講...
我諗連佢地自己都知道...
以佢地咁既人腳...要拎冠軍都唔係容易事...
但進多一級會搵多好多錢...
所以諗來諗去...
都唔知佢地出局點樣先會好d...對邊個會好d~~
Originally posted by sonyguy at 2005-11-25 02:40 AM:
對曼聯迷黎講...曼聯出局梗係唔好啦.....
如果你想話睇出名既球隊,16強入面真係大把,所以有時俾D黑馬晉級反而更好睇,好似當年摩納哥同波圖!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-25 02:59 AM:

對不起,你總是對曼聯局勢既理解出...
係呀,次次講到曼聯置於死到而後生咁...
大哥呀,,實得嫁..要重組一支強而有力,又吾駛好似車仔有大老細買勁多球星的球隊
吾係3,4年就可以番生嫁..你睇下列斯係一個好好的例子,,以前佢地幾咁風光呀,
而家,,係甲組dee下dee下,吾好話升班呀,煩下點護級仲好...
有邊隊可以係e10年由 有變冇,再由冇變番有?????????
列斯歐聯出局同埋係第2年冇得踢歐聯之後,一沈百踩...冇晒$$$$...賣晒d球星....
如果曼聯出佐局,第2年又冇歐聯踢,,
一..冇球星肯去曼聯(人地去車仔,阿仙佬打後備,起碼都叫做冠軍球員)
二..留吾住本身球員(冇得踢歐聯,有幾多個肯係最聯捱?)

照樓主講,世事咁平坦,曼聯掂硬啦....
但你諗下如果車仔出佐局,專心聯賽...咁點?
又試下諗諗如果車仔後備強橫,後備足以拎聯實冠軍..又點?
點解吾行條平穩的路..一路改善球隊內部,一路去增加球隊實力?????????
Originally posted by kwokyin1009 at 2005-11-25 10:39 AM:

我夠想睇阿布唔玩車仔
你地破產,d...
我覺得你唔應該咁樣講晒成車人

因本人覺得某d車仔迷想睇 manu , arsenal 點輸,係因為見倒佢地勁左咁多年, 車仔終於o係依幾年因為大水喉而嬴,所以話 manu, ars o個d應該係d 岩岩鍾意車仔,見倒佢地勁先鍾意o既人

相反,亦都有d默默支持車仔o既人,見倒車仔嬴而開心,但係唔會敵對其他球迷o既
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 12:11 PM:

如果你想話睇出名既球隊,16強入面真係大把,所以有時俾D黑馬晉級反而更好睇,好似當年摩納哥同波圖!
如果你講實力...
十六強...隊隊都好有實力...
但你講到出名...有名氣...有號召力...
唔好講十六強...
全世界都唔係有好多隊可以同曼聯比...
(p.s. 本人是利記fans)

當然...比其他球隊入到十六強...
都唔代表歐冠會變得唔好睇...唔精彩...
但你所講既反而"更"好睇...我相信唔會~~

再講...如果有得選擇...點都會揀d 有名聲...出名既球隊對對壘...
例如...如果有得揀...你想決賽係波圖對摩納哥...定係利物浦對ac??
出局無成二億港元收入呀。。。。曼聯受唔起刺激

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by sonyguy at 2005-11-25 06:17 AM:
如果你講實力...
十六強...隊隊...
你都有道理!
但係以另一類球迷心態,有時真係想睇到黑馬有D驚人表現,好有趣架!
就好似韋根係英超咁!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
老實講我都係紅魔迷~

但係以家陣個班底唔好話歐聯賽...就連聯賽都無把握話可以爭冠軍...個問題好似曼聯成日買人都唔係好肯放水出嚟咁...成日為咗小小錢而達成唔到交易...而家重衰換埋個美國佬老細...真係唔知佢會唔會放水出嚟賣人...如果今季曼聯打得好...放水嘅機會重細(純粹我自己覺得)...

有d人話家陣曼聯個陣都唔差...但我覺係唔差係唔夠爭冠軍...我上兩場聯賽見到曼聯嬴車仔同埋查爾頓覺得好似睇番以前隊曼聯咁...但一出到去踢歐聯又發揮唔到...我都唔係話黑心...但真係寧願放棄今季嘅成績而換到條美國佬肯放水出嚟買人~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。