<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 25/11/05 12:26 PM:

我覺得你唔應該咁樣講晒成車人

...
我都讚成呢位人兄講既野...但係某d車迷真係好黑人憎
但係我一d都唔憎車仔...我係man utd fans
Originally posted by stephen222 at 2005-11-25 03:48 PM:

我都讚成呢位人兄講既野...但係某d車迷真係好黑人憎
但係我一d都唔憎車仔...我係man utd fans
me2~
There maybe one good thing to ManU if they are out in EURO league:
If they are 3rd in their group, then they can play UEFA cup!

ManU can still earn some respect back by winning the UEFA cup - of course they still need to win it...
Originally posted by brightlee at 2005-11-25 07:36 AM:
hai.. if you think about Blackpool in 50s, Bradford in 60s, Wolves in 70s....
You will feel more badly........
唉!全部唔見晒!
不過我對森林情有獨鍾,因為以前讀U果陣去過英國,去過倫敦、曼切斯特等等既城市,亦去過諾定咸,好鍾意諾定咸呢個地方,好有小鎮風情,市中心細細地,森林既舖頭就係條街一間小店咁,而且森林既logo、球衣又幾靚!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by brightlee at 2005-11-25 07:39 AM:
May I say Gunners?
They play...
其實阿仙奴都唔算黑馬,佢咁強,不過唔知點解,硬係係歐洲賽都表現得唔好,今年真係算唔錯!你都當佢係歐洲賽既黑馬既!
Originally posted by pyliu at 05 11 09 12:11 PM:

如果你想話睇出名既球隊,16強入面真係大把,所以有時俾D黑馬晉級反而更好睇,好似當年摩納哥同波圖!
不好意思路人茄哩啡,戲你一定看不成,但身為車迷的你,肯定可以在“爛車敗走歐聯”
這部戲過一過路,而且我相信你一定會入戲萬分,痛苦失常,到時我們mu球迷定會送
上同情,放心~~~
Originally posted by chicken at 2005-11-25 08:38 AM:
There maybe one good thing to ManU ...
如果有歐洲足協盃,咁都應該算達到Nike係季初對曼聯既要求丫,Nike要曼聯至少有一個獎項嘛!
Originally posted by 路路 at 2005-11-25 08:57 AM:
不好意思路人茄哩啡,戲你一定看不成...
就算唔係車路士支持者,唔少人都會有想睇戲既心態架啦,日日打開蘋果唔係都係同一心態咩?
Originally posted by pyliu at 05 11 09 03:20 PM:

風水輪流轉,每隊波都有黑暗期,如...
風水輪流轉,太對了,我算過車仔風水極差,而且越轉越差,
請有心理準傋~~~
Originally posted by pyliu at 05 11 09 04:59 PM:

就算唔係車路士支持者,唔少人都會有想睇戲既心態架啦,日日打開蘋果唔係都係同一心態咩?
這種心態決不正常,如有需要,請盡早醫治~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。