<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 路路 at 2005-11-25 09:02 AM:
這種心態決不正常,如有需要,請盡早醫治~~~
咁都幾多人要去睇!
唔好話曼聯啦,我都支持皇馬架,但係當年見到摩連迪斯一腳將皇馬踢出局都好好睇!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 05 11 09 05:04 PM:

咁都幾多人要去睇!
唔好話曼聯啦,我都支持皇馬架,但係當年見到摩連迪斯一腳將皇馬踢出局都好好睇!
請便吧,但見因你一人而連累其他車迷陪你捱罵,實在
替他們不值~~~口德是重要的,高潮處更能見一人之
品行~~三思吧~~~
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 17:04:

咁都幾多人要去睇!
唔好話曼聯啦,我都支持皇馬架,但係當年見到摩連迪斯一腳將皇馬踢出局都好好睇
你支持皇馬,唔信
EF小人物

Originally posted by 路路 at 2005-11-25 09:09 AM:
請便吧,但見因你一人而連累其他車迷陪你捱罵,實在
替他們不值~~~口德是重要的,高潮處更能見一人之
品行~~三思吧~~~
我唔係代表車路士支持者!如果代表車路士支持者,我會返自己專區講!
我只係反映其中一類球迷既心聲,你唔鍾意既都冇辦法,因為有唔少人都想睇下!
好似籃球,都好多人想睇湖人點算,幾年前,都大把唔係支持特定一隊既球迷,只係反曼聯既球迷,點解呢?因為好多人都想睇下果種班霸失敗既情景!
反強勢既球迷一向都存在,只不過而家曼聯真係不及之前勇,所以反強勢既人自會被人當做黑心!
到而家,車路士開始強大,又自然會出現一D反車路士既球迷,佢地好可能唔係特別支持邊一隊,又只係反強勢者!
如果清醒D,就知道根本就好多想睇特別事件既球迷,好似西甲,下下都係皇馬、巴塞有乜好睇,好多人都想佢地跌落黎,前幾年巴塞隆拿就係咁,而家可能到皇馬,巴塞又上番去啦!但係都係佢地兩個,咁就有多人覺得唔好睇,間中華倫西亞打敗佢地,大家就拍晒手掌!
德甲既情況更明顯,有一大推反拜仁既球迷,年年都想睇下邊隊可以推跌拜仁王朝,我覺得佢地唔係黑心,只係大家都想球壇多D趣味!
如果果年拜仁輸左,又大把人拍手掌,話果年好睇!
咁點解唔可以有一班球迷想睇曼聯跌落黎呢?
過左今年,就會又自然有一大班人想睇車路士跌落黎!
足球世界成日都係咁架啦!
Originally posted by wer at 2005-11-25 09:20 AM:
你支持皇馬,唔信
你唔信都冇法架!
我係車路士專區都講左,今年我唔係最支持車路士贏歐聯,係支持尼維特,同皇馬!
我仲講埋新買左皇馬波衫添!
你可以去車路士專區睇下!
我問心就真係未曾諗過話有"睇你幾時死"or"我等緊佢沉淪"呢d咁心理變態架想法, 就算果時同阿記打生打死都未有過, 咩你地真係覺得踩低別人, 抬高自己好開心咩?? 好有王者風範咩?? 呢d係小人, 低檔架行為. 我都唔明咩心態, 我地班mu迷從來都冇主動話睇下車仔幾時死, 什至係我地紅魔壇入面, 都唔會主動睇人地幾時死~  不過我相信仲有好多默默由車仔無好成績到e家咁風光架好車迷係度. 我相信你地唔會係果d見高拜, 向低踩架冇品, 冇修養架球迷.
Originally posted by supportMU at 2005-11-25 09:27 AM:
我問心就真係未曾諗過話有"睇你...
唉!你地都係唔育接受現實!
係有一大班人唔係想睇人點死,只係想球壇多D趣味!
咁同支唔支持邊隊球隊冇關係!
事實就係咁樣!
Originally posted by pyliu at 05 11 09 05:23 PM:

我唔係代表車路士支持者!如果代表...
如果你想見車仔強大,那很正常,因為那是你的愛隊,
可是你無論在這裏,在你們車仔專區都是你一直在
吵鬧曼聯如何如何,幸災樂禍的心態,路人皆見,我說
你不正常,是因為你放在mu身上的心力身力比放在
車仔身上多得多~~否則我也不會如此說.
當然mu永遠會是你心裏的一條刺,使你坐臥不安,
這也身為曼迷值得嬌傲的地方!!!!
Originally posted by pyliu at 05 11 09 05:30 PM:

事實就係咁樣!
不要用一大班人做藉口,其他的車迷己被你利用的夠慘了,你多自重吧~~!!!
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 05:30 PM:

事實就係咁樣!
係Y~ 我都認會有呢類人存在~
但係係呢類人係咪就係=冇口德?? 係咪掛名係呢類人就可以不負責任咁講野呢??
只係想球壇多D趣味!  問良心..呢個真係果d冇口德架人架出發點黎??
點解只會得果班車迷去到邊都同人嘈?? 右唔見mu, 利記, 阿記同紐記d球迷有罵戰??
自己係邊類人就問心啦~ 唔好攞人地黎做擋箭牌.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。