<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 路路 at 2005-11-25 09:36 AM:
如果你想見車仔強大,那很正常,因為...
你係咪冇乜點睇外國既球迷足球雜誌或者英文網站,但係你至少會有睇曼聯既網站,曼聯既網站以前既設計係頁頂有個banner,好多時會有唔同球隊既球員做佢地main page頁頂,因為佢地都會報導對手既情況,因為咁先全面平衡報導,唔係日日講自己球會既野,我既做法亦都一樣,如果你真係有睇車路士專區,就會反現我會轉載好多車路士官方網頁新聞同埋外國足球雜誌既新聞,亦會報告下對手既情況!
如果係自己球會專區,只係講自己球會既野,咁就唔可以俾支持者講下其他自己既睇法,咁既討論太乏味啦!
但係我都明年尊重別人,所以我從來冇去其他球會專區搞事!
反而車路士專區就成日出現其他球迷!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 17:25:

你唔信都冇法架!
我係車路士專區...
但係當年見到摩連迪斯一腳將皇馬踢出局好好睇

這樣講令我不能信服
EF小人物

Originally posted by 路路 at 2005-11-25 17:36:

如果你想見車仔強大,那很正常,因為...
pyliu一直喜歡mu
EF小人物

Originally posted by supportMU at 2005-11-25 09:47 AM:
係Y~ 我都認會有呢類人存在~
但係...
首先,呢度條題係《曼聯出局會唔會仲好?》!
樓主唔係表明呢度係曼聯專區,係open討論既地方!
第二,我冇到過任何其他球迷專區留言!
第三,車路士專區就有好多其他球迷留言!
第四,唔係我特登開條題,係有其他朋友開,咁大家黎討論!

[ Last edited by pyliu on 2005-11-25 at 09:56 AM ]
Originally posted by wer at 2005-11-25 09:51 AM:
pyliu一直喜歡mu
係某方面都會架!
因為佢都幫我賺左唔少錢!
攞垃圾車成績串人而睇唔起其他球隊既人,真係好風光咩??
「係有一大班人唔係想睇人點死,只係想球壇多D趣味!」
自己根本壞心腸,仲要比個藉口去欺騙自己,欺騙別人,
你有見過其他fans club有人咁樣踩低他人嗎??
這裡只有一個是如此的.......
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 17:52:

首先,呢度條題係《曼聯出局會唔會...
你在車路士專區踩other球會
EF小人物

Originally posted by supportMU at 05 11 09 05:47 PM:

係Y~ 我都認會有呢類人存在~
但係...
supportMU,算罷啦~~~心態不正,在點講都冇用,廢事袋錢去人地ge袋,
讓他去罷~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-25 09:56 AM:
攞垃圾車成績串人而睇唔起其他球隊既...
我冇去其他球迷區搞事,所以唔知其他球迷區係點!
Originally posted by wer at 2005-11-25 09:56 AM:
你在車路士專區踩other球會
多謝你講得清楚!
果度係「車路士專區」!
我唔係去人地度搞事!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。