<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?
返回列表 回復 發帖
pyliu please回覆
EF小人物

Originally posted by pyliu at 2005-11-25 06:05 PM:

你既口不擇言既意思都幾廣泛,係咁唔想睇到其他睇法,咁不如你返去自己球迷專區算啦!
都唔係幾廣泛姐~~
我以路人甲,想睇戲既心態,就好想佢出局,費爵爺走埋,年尾又冇獎,到時Nike都終止合約,到時一代班霸仲唔大地震?呢D咁既情況,唔係幾多有機會睇!

如果有歐洲足協盃,咁都應該算達到Nike係季初對曼聯既要求丫,Nike要曼聯至少有一個獎項嘛!

唔好話曼聯啦,我都支持皇馬架,但係當年見到摩連迪斯一腳將皇馬踢出局好好睇!

呢D就係你所講架"曼聯出局會唔會仲好?" 架其他睇法??
不如講翻件事先,大家話好無呢?
曼聯跟歐洲足協盃的話
都頗為超班
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-25 06:30 PM:
曼聯跟歐洲足協盃的話
都頗為超班
梗係唔好啦~ 無論係錢,面, 心態上都會幾大差距~ 買人果時同人爭都冇咁好條件啦~
唔好話已經同車仔無得爭, 同阿記都難. 橫掂都要打, 更係最好唔打足協啦~ 人地足協果d可能係唯一可以爭架盃, 仲唔訓身同你死過, 所以其實分別唔大~~ 打得足協都唔係人咁品, 同埋盃賽係場場唔同,一場場咁計, 基本上唔打過都唔知鹿死誰手
所以我就話mu最後呢場一定要博
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 12:11 PM:

如果你想話睇出名既球隊,16強入面真係大把,所以有時俾D黑馬晉級反而更好睇,好似當年摩納哥同波圖!
問心啊~
有幾多個人會覺得波圖對摩納哥果介歐冠杯真係好睇!?
諗番起果埸波 我睇到半埸就悶到訓著左

兩隊進級根本都係-6居多 無乜邊埸真係踢到識飛
...
見大家吵得咁激烈~大家冷靜少少@"@

回一回應主題先@@
我覺得曼聯無需要特登出局...
反正下一場都係最後一場分組賽...點解唔谷埋佢呢?
出到線...一來有錢賺...二來為球會各方面都打一支強心針
三來到下年先再打16強...到時d傷兵都好番7788
何況一月時可以買人...如果出到線...說服美國佬放水買人既機會或會提高
縱使新兵未必可以為曼聯出席足總盃or歐聯...但都可以打聯賽
唯一擔心就係新人夾唔夾隊波....
相反如果出局...所帶來既影響都有版友提及
所以在名在利...都唔應該放棄歐聯
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 18:55:

其實阿仙奴都唔算黑馬,佢咁強,不過唔知點解,硬係係歐洲賽都表現得唔好,今年真係算唔錯!你都當佢係歐洲賽既黑馬既!
why not? In reality, they are not the strongest team in Europe
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
曼魚出局係遲早問題。食豬紅痾黑屎,即刻就冇Vodafone個贊助囉。
曼魚如果冇埋Nike個贊助,真係想唔加速變「咸魚」都唔得咯。

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-25 06:30 PM:
曼聯跟歐洲足協盃的話
都頗為超班
呢個我認同, 足協盃有邊隊波夠實力贏曼聯呢?
不過足協盃冠軍並不確保下年出席歐聯
相反曼聯主攻聯賽, 肯定打入頭兩名, 實有得踢歐聯, 以佢o既氣勢同埋車仔剛開始o既頹勢, 實大有機會從後趕上奪冠
其實大家係度嘈呢樣果樣,不如討論返個主題好過啦.........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯出局會唔會仲好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。