<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)
返回列表 回復 發帖
之前話對湖人無希望,
而家反而4連勝
我繼續話對佢無希望lu~
今日又炒公牛,真係俾佢吹帳。。。\
我林湖人成績回升,好大原因係Odom表現回勇。近幾仗都有唔錯表現,幫輕左Kobe好多。
加上George都已經今場復出,只要操返fit,湖人可能正式跳出低潮。。。
不過正當湖人4連勝,我另一隊喜愛既球隊熱火就迎左4連敗=.="

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-10 14:04:
今日又炒公牛,真係俾佢吹帳。。。\
...
似乎熱火問題仲大
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-12-10 14:19:

似乎熱火問題仲大
但係我就會落觀D。。。。
第一)四場輸波裡面兩對金塊、一對馬刺、一對快艇。其本上四隊都係聯盟一線既球隊,熱火陣容不整輸其實係應該既。。。。
第二)四場波,除左馬刺果場真係輸得太勁之外。其他三場熱火都係有還擊之力,去到最後都有贏波既機會。不過每次都係第四節關鍵時候被人既經驗、体力所擊敗。。
第三)只要熱火Full Team上陣,實力就會提升不少。不是Shaq一人的力量,而係佢對其他球員/整隊波既連攜性。。。
所以我覺得呢四連敗還未令熱火出現太大既問題。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-10 02:25 PM:

但係我就會落觀D。。。。
第一)四...
今日唔知係咪對住wade,
melo癲左,入左40分~
係咪想證明自己無俾同wade and james拋離到?
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-10 22:26:

今日唔知係咪對住wade,
melo癲左,入左40分~
係咪想證明自己無俾同wade and james拋離到?
我林都應該係。。。始終佢名氣一直都低過Wade同James。上年後兩者有All Star打,佢都無份打,已經好唔順氣。

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-10 11:46 PM:

我林都應該係。。。始終佢名氣一直都低過Wade同James。上年後兩者有All Star打,佢都無份打,已經好唔順氣。
係三個人ge新秀賽季,我最like ge就係melo(可能多笑容,個樣好d掛)
可惜第二年wade同james好似癲左咁,
melo雖然無乜退步,但係佢ge宿敵的變態表現,
加上場外麻煩問題搞到佢有種不進則退ge感覺~
今年melo的表現好似好番d啦,希望佢繼續上啦

[ Last edited by nashisthebestpg on 2005-12-11 at 12:32 AM ]
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-11 00:05:

呢三個人ge新秀賽季,我最like ge就...
哈。我就岩岩相反。。。
James受全聯盟力捧,不過都仲係好有球品。球外球內都好有禮,有星級風範卻無乜大架子(我喜歡)。。至於Wade就更加有球品、有禮,由於排名較低既佢,脫變而出而不失原來的謙虛,未有一天得志語無論次………更屬難得。更愈來愈有星級戰將既氣度。。(我更喜歡)。。。。
至於Carmelo,我就覺得佢為人自大左D。本來係新季賽季佢都幾好,好似好有球品有禮貌咁,點知一無左個新人皇又係度罵NBA偏幫。有失大將風範………。到左第二年,球品同績效都每況愈下又為左個All Star入選權先後炮轟NBA聯盟同數說一班球迷、救練。在隊中亦不見他有決定性既影響力,對球隊重要性不及前兩者。。。。。到左今年啦,總算叫過左新人階段,希望佢可以表現得成熟D啦。。。。
James係高中生跳級入NBA,理應就無大二生身份既Melo咁成熟。。。點知就剛剛相反。。

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-11 12:30 AM:

哈。我就岩岩相反。。。
James受全...
係law, melo頭2年真係未夠成熟,打奧運又同brown不和,
第二年賽季又唔知係場外搞過d乜野搞到自己成個麻煩友咁~
不過karl 黎左金塊之後,melo好似好左d~
有個大牌教練鎮住真係好d~
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-11 00:37:

係law, melo頭2年真係未夠成熟,打奧...
如果Carmelo佢成熟D,打法變得全面D,先可以追上兩個宿敵既步伐。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。