<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 18:24:
唔唔唔... 今日 JK 好勁,差 D 大四喜...
以前邊同依家呀。。。。依家D球員平均水平都高左。。唔同之前咁差異太高。。。以前既球隊有唔少真係一個勁人都無,依家你睇-----每隊都有D人係幾打得,就算係弱隊都有D球員因為錢、條約………去左果度打波。。。因為依家既NBA規例不停咁改變,令球隊既力量拉近左。。。你係一個現今世代既巨星對住既對手都唔係乏乏之輩,命中率無以前球星其高其實可以理解。。。以前Jodran會有咩超強對手者。。但睇返依家T-mac可能會對住Artest可能會對住KObe、可能會對住Prince、可能會對住Kirilenko …………NBA實力拉近左好多啦。。。如果你搵Jordan同張伯倫比,一樣無得比。。因為張伯倫果時實力仲差距得大。=.="

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 19:01:

點???
double technical foul 囉~
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 19:08:

double technical foul 囉~
好。俾得好。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 18:59:
你兩個一人少句啦,係咪想好似今日 KB 同 VC 咁?
yup~少事一樁。見解各異,冷靜一點好嗎。

OK,我冇睇過kobe打波我收聲囉!!!
咪留番比d自以為是,認為只有成日睇波既人先可以批評人既出聲囉

ps.我都係講自己的感覺
Jason kidd差D大四喜???差好多喎。

Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 07:07 PM:

以前邊同依家呀。。。。依家D球員平...
我又有另一個睇法
依家大家睇 NBA o既機會多左, 先覺得 pierce, howard, allen, 阿杜拿謙呢d 球員好勁好勁, 但係去到我地下一代, 佢地只會記得 tim duncan, kobe, t-mac, o'neal, 唔會記得一d 我地覺得勁o既弱隊球員
可能上一代d 弱隊都有一兩個勁人, 只不過我地冇機會睇佢d 精華, 咪以為來來去去得張伯倫, 羅素o個d 囉
其實邊隊係洛城一哥有咩所謂呢?
最重要係西岸一哥仲係馬刺, 實力仲係兩隊之上添
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 07:01 PM:

我無留意係邊個講......
我都係講自己的感覺,而頭先語氣係重左,
有冒犯的話講聲唔好意思......  

Quote:
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:53 PM:

我做咩要扮野?
你認為我剩係話你一個???  

自打咀巴!!!
點解自打咀巴?
我係問[你認為我--係你認為       我剩係話你一個?]

咁同我上面講嗰句----我無留意係邊個講.....
有咩矛盾???
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 19:07:

以前邊同依家呀。。。。依家D球員平...
可能係啦,之但係而家成日見佢地起手實在好勉強,明明有時間剩無啦啦就 fadeaway、in-your-face、硬闖‧‧‧ 隊友空晒都唔交波,炒左之後自己唔老黎之餘隊友都冇 mood,越打越沉‧‧‧

我唔多唔少係覺得而家 D 人一心係想打高自己個身價,rather than 真係想贏波,之所以近代多左 D「防守專家」都係因為咁。
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。