<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)
返回列表 回復 發帖
Phil 就是是希望odom好似以前的pippen 咁做控球前鋒,唔想佢打PF晒左佢,
但係咁就會浪費左bulter, 加上Atkins是廢的, so希望trade brown黎,頂左個pf位........

呢單交易發生左之後,我第一個反應係連粗口都爆埋出黎......點會搵2個正選換個後備,
仲要係廢ge後備......................

不過之後係湖人ge論壇度, d人的觀望態度係樂觀的,
話佢有潛力,加上都過去左,so希望係phil的教導下可以拎到大約12分9個reb...........

結果.......條友真係食得蕉,剩係睇佢ge背籃功,都知佢係廢ga la,得分 reb 少,
turnover同foul 就多,都唔知佢點解會係新人狀元...........

結果就搞到湖人得分點少左....而家又咁多傷兵........都唔知laker點搞........
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-27 06:56 PM:

重建始終要d時間~而家只靠一張"皇牌"亦不足挑戰總冠軍:cool:
無錯,一人球隊係呢個時代巳經唔work..............
james 上年o係騎士都算係一人球隊, 得 Z. Ilgauskas 算幫得手
今年加左 hughes 同換左教練,即刻成隊波都唔同左

76 人又曾經係一人球隊,上年又簽左 webber,又打起左 AI,先可以爭入季後賽

湖人又係換左教練,但就簽左一個所謂o既狀元
變左得 odom 同 bryant 打
所以我先話湖人得2個得分點係唔夠,後備唔算勁,又唔夠穩定
jackson教練又唔多d時間 train 新人,又唔買番一兩個中上級o既球員,都好難入倒 seasonal
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-27 07:36 PM:
james 上年o係騎士都算係一人球隊, 得...
我連個狀元叫咩名都唔知=.=
上季果個都係=.=
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-27 18:57:
Phil 就是是希望odom好似以前的pippen...
原本我對K.brown都處於觀望態度。一心林住可能佢係巫師唔點者……可能係人事、或者信心問題。湖人仲請埋碴巴黎教,真係林住點都會有進步。。點知佢過到黎都仲係懶懶閒,愛理不理咁。。表現仲差過佢係巫師時代。。。。之後已經睇淡佢既發展啦。。!湖人都係盡早睇下有無機會Trade走佢啦。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-27 08:01 PM:

原本我對K.brown都處於觀望態度。一心林住可能佢係巫師唔點者……可能係人事、或者信心問題。湖人仲請埋碴巴黎教,真係林住點都會有進步。。點知佢過到黎都仲係懶懶閒,愛理不理咁。。表現仲差過佢係巫師時代。。。。之後已經睇淡佢既發展啦。。!湖人都係盡早睇下有無機會Trade走佢啦。
仲有球隊肯做水魚???
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-27 19:45:

我連個狀元叫咩名都唔知=.=
上季果個都係=.=
你講今年???
今年果個叫Bogut ,典形歐洲中鋒。不過就無傳聞中咁勁,仲愈打愈沉,依家我怕佢係第二個K.brown。至於上年果個就叫Dwight Howard ,呢個就好好多,雖然就唔係果種天才形球員,不過都有雙雙既成績,經過一年之後今年比上年仲有進步。。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-27 20:06:

仲有球隊肯做水魚???
坦白講。。。。。無。。。不過或者仲有救練對佢未死心。
依家佢袋梗湖人7、800萬年薪。。。。就算無人要,俾著我寧願下季又用特赦條約同佢中止合約。。。

Originally posted by shaqkobe at 2005-11-27 08:11 PM:

坦白講。。。。。無。。。不過或者仲有救練對佢未死心。
依家佢袋梗湖人7、800萬年薪。。。。就算無人要,俾著我寧願下季又用特赦條約同佢中止合約。。。
聽聞特赦條約下年好似無.......
期望....期望brown個傷好番同時間過得耐d,可以盡番佢責任.....
12分9reb2個block....仲有60% free throw....夠了....
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 00:00:

聽聞特赦條約下年好似無.......
期望....期望brown個傷好番同時間過得耐d,可以盡番佢責任.....
12分9reb2個block....仲有60% free throw....夠了....
一年就玩完??=.=唔通怕左多幾個芬利出黎,搵到強者愈強?

不過佢其實真係可以打長D時間。不過12分9reb2個block好似真係難左D!以佢依家6分、6籃板、1個封波都唔夠既表現黎睇。。。。
我覺得佢打返10分、8籃板、1封波已經算好啦。=.="

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。