<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)
返回列表 回復 發帖
火箭同湖人一樣。。。簽左兩個唔掂既大前鋒=.="
Swift   vs  K.brown
兩個都係值成幾百萬,不過就交得果單位數得分、單位數籃板。0.幾個封波。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 12:06 AM:

一年就玩完??=.=唔通怕左多幾個芬...
我都唔多清楚,之前好似話剩係今年用.......

10分, 8reb, 1 block.....7、800萬年薪......
雖然暫時黎講個要求係高左dd,
但係特登搵佢番黎,12分,9reb,2block都唔多過分啫,
佢自己都應該知恥近乎勇吧,以自己的身體質素,又有kobe同odom的軒制作用,
靠勤力博都博到番黎啦......唔通佢想一世俾人叫做水貨狀元咩.............
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 00:16:

我都唔多清楚,之前好似話剩係今年用...
這是所有湖人迷呢一刻希望期待到既野。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
雖然佢係廢
不過我唔覺得lakers會咁快trade走佢或者放棄佢...
因為其實陣中都冇一個好既大前
Originally posted by lintohu at 2005-11-28 05:43:
雖然佢係廢
不過我唔覺得lakers會咁快trade走佢或者放棄佢...
因為其實陣中都冇一個好既大前
而且根本上都無球隊會想要佢,想trade都無得trade。。。。
依家只可要希望佢有好D既表現、啦。

湖人今日又輸了,
kobe 46分力挽狂攔都無用.................
odom 11射中1....都係番鄉下耕田吧la........
Odom+K.brown+$   換Garnett唔知得唔得呢??
不過木狼多數唔肯。。。
如果係之前Odom+Bulter+Akinns可能得。

唔好只講Odom丫,連S.parker都回晒塘。。。。。

Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 05:18 PM:
Odom+K.brown+$   換Garnett唔知得唔得呢??
不過木狼多數唔肯。。。
如果係之前Odom+Bulter+Akinns可能得。
如果木狼肯的話sure換啦,
但係木狼肯咩?
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 05:19 PM:
唔好只講Odom丫,連S.parker都回晒塘。。。。。
parker話晒都新, 唔穩係預算之中
但係odom... 見佢同kobe都冇乜火花, 可能真係要trade走佢...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。