<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:14 PM:

說實在,唔多鐘意人地無睇過比賽,onl...
你係咪講緊我??
我都係講出我既感覺啫
好似踩到你條尾咁..
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:14 PM:

說實在,唔多鐘意人地無睇過比賽,onl...
強姦單野,擺明係切架啦,但係如果唔係自己衰鹹濕,又邊有得切啫~
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 06:24 PM:
唔唔唔... 今日 JK 好勁,差 D 大四喜...
以前d 明星(無論center, guard or forward),命中率都係高d~
聽聞取消區域聯防限制, 對球星的影響很大(especailly guard),
究竟影響係咪真係咁大,定係以前d 球星勁d?

(仲有,我唔多清楚區域聯防是什麼)
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 06:29 PM:

你係咪講緊我??
我都係講出我既感覺啫
好似踩到你條尾咁..
我無留意係邊個講......
我都係講自己的感覺,而頭先語氣係重左,
有冒犯的話講聲唔好意思......
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:35 PM:

唔好扮野,敢做唔敢認!!!!
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 06:39 PM:

唔好扮野,敢做唔敢認!!!!
我做咩要扮野?
你認為我剩係話你一個???
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 18:32:

以前d 明星(無論center, guard or f...
對平傭球員就有影響,對巨星級就唔會 ── 以前不論 MJ,CB,Hakeem‧‧‧ 夠晚晚俾人 double-team/triple-team 啦,邊有話會易攞分過而家。

而家 D 明星,太注重個人技術,成日希望引人 double-team 然後 create open look 俾隊友起手,但係對防守個邊仲著數,只是補位夠快就得,模式簡單化。

其實要 create open look 應該要靠整體走位,做多點 screen,然後簡單的切入上籃或輕鬆的 jump shoot (係就係悶 D,好似以前 K. Malone + J. Stockton 咁)。下下都話要 fade away,360 轉體,硬爆,邊有咁多?係就係好睇‧‧‧
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
你兩個一人少句啦,係咪想好似今日 KB 同 VC 咁?
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:35 PM:

Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:53 PM:

我做咩要扮野?
你認為我剩係話你一個???
自打咀巴!!!
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 06:59 PM:
你兩個一人少句啦,係咪想好似今日 KB 同 VC 咁?
點???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。