<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-27 05:07 PM:
不如大家傾下點帶湖人逃出生天。。
最重要既係唔好用k.brown...睇左幾場, 佢真係...

反而我覺得用三角戰術係冇問題既
個個教練既想法不同,
有人為球員改戰術, 有人要球員學習新野
好似積遜咁, 一個令到佢咁成功既戰術冇可能就咁唔用
只要當中調整一下就ok
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-27 05:44 PM:

換K.brown返黎真係好蠢好蠢。。。上...
呢一個交易真係.. 仲冇左atkins...

講起Medvedenko, 點解今年唔用佢既
之前jackson都有俾佢打下, 今年極少見到佢上場...
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-27 06:01 PM:

係喎。。二換一架喎。。。真係更加蠢…………=.="
Medvedenko、George 、Walton 都傷左。。。。。簡直雪上加霜
係啦, 宜家atkins同butler都打得幾好
brown就好似第一年打nba咁, magic個howard打左一年都勁佢超多....

原來傷左....
有用個d後備都傷晒....
雖然佢係廢
不過我唔覺得lakers會咁快trade走佢或者放棄佢...
因為其實陣中都冇一個好既大前
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 05:19 PM:
唔好只講Odom丫,連S.parker都回晒塘。。。。。
parker話晒都新, 唔穩係預算之中
但係odom... 見佢同kobe都冇乜火花, 可能真係要trade走佢...
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 05:50 PM:

kobe 46分,咁咪啫係好獨食
好唔鍾意佢咁樣
你再睇下其他人d得分
再睇nba.com話最多輸成18分, 段highlight見kobe係咁發力追....
如果唔係佢, ot都唔洗打, 仲有一節垃圾時間...
頭先睇左3節對nets個一場, 終於俾我見到一個可以幫到lakers既人
佢就係walton喇, 個人認為佢真係一個傳波為先既球員
有佢o係場上可以令到其他球員(唔單只kobe)有波入, 希望jackson可以用多d佢啦
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-2 02:04 PM:

yup~佢復出對湖人黎講真係好消息。...
其實佢分波比odom好好多, 而且佢比其他人好, 因為唔係傳死俾kobe一個人
希望george快d出番黎, 咁lakers就好睇好多喇
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-2 06:12 PM:
今日湖人對住爵士真係贏得驚險。。。。
冇得睇...
講黎聽下得唔得
好似好好睇, 希望有得bt啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。