<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯籌備“強軍”計劃 費格遜稱已有心儀對象
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-30 11:11 PM:

唔會
因為 manu 已經買左雲達沙,有...
應該唔會

卡斯拿斯係皇馬屈左咁耐,一定想一轉會就轉投有正選兼有正選既球隊
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by pc20001103b at 2005-11-30 10:21 PM:
老實講,卡c拿c真係唔似強隊龍門
人地...
人地通常係後衛解圍多,個龍門間唔中撲下波
但卡c拿c就成日撲,d後衛間唔中先解下圍
就算 casillis 唔係一個強隊龍門, 但亦都因為有多d撲救, 先可以證明倒自己o既實力
就好似 cech 咁, 撲得咁少波, 有時都唔知係佢勁, 定一話係因為後備幫左佢
又好似 van dar sar 咁, 就係因為o係 fulham 成日撲倒靚波同難救o既波, 去倒依個年紀都仲有 manu 依間大球會簽佢 :cool:
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-30 11:14 PM:

人...
cech 既實力係有,車仔既後衛也都幫唔到佢咁多,佢euro04 同 世杯外圍賽已經證明左la
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-30 11:14 PM:

人...
冇錯..所以佢走左皇馬就死得
皇馬一定會後悔
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-30 11:24 PM:

冇錯..所以佢走左皇馬就死得
皇馬一定會後悔
所以以皇馬放人都好難
Originally posted by lookityourself at 2005-11-30 11:25 PM:

所以以皇馬放人都好難
放左o既話, 都可以試下簽 buffon, barcelona o既 victor valdes~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-30 11:27 PM:

放左o既話, 都可以試下簽 buffon, barcelona o既 victor valdes~
會唔會妄想左少少呢.......

全部都係人地既主力
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-30 11:27 PM:

祖記同巴塞都應該唔會放,
但皇馬不嬲都唔會在意d後防球員
Originally posted by lookityourself at 2005-11-30 11:29 PM:

會唔會妄想左少少呢.......

全部都係人地既主力
victor valdes 真係有機會架
只係轉番西甲就難d 姐

個人認為 given 都係一個好龍門, 不過 real madrid 當然唔會簽佢啦
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-30 11:29 PM:

祖記同巴塞都應該唔會放,
但皇馬不嬲都唔會在意d後防球員
咁耐買得個沙治奧拉莫斯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯籌備“強軍”計劃 費格遜稱已有心儀對象

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。