<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 覺唔覺而家拍拖好易?
返回列表 回復 發帖
睇吓咩人啦,學生讀緊書應該唔會太難,除非學我咁樣7啦,咁就例外
Originally posted by vcent at 2005-12-1 04:48 AM:
拍拖都係為扑野....啱就上...唔啱都無妨
咁你同叫雞有咩分別????之不過一個要錢"一個唔駛錢ja ma!!!
得罪都要講句!!!我最憎你e d人,好似唔當女性係人咁"只係當佢地係你既性奴!!好似你d咁既人唔好黎戀愛板!!!你根本唔知咩叫做戀愛~~你黎只會沾污左e個板

ps:板主要扣我分就扣啦!!!我唔會有任何冤言

[ Last edited by 〥~灝~〥 on 2006-4-30 at 12:47 AM ]
Originally posted by vcent at 2005-12-1 04:48 AM:
拍拖都係為扑野....啱就上...唔啱都無妨
我唔係同每個女友都上過床, 亦唔會因為花左咁多時間同心血落一個人度, 最終冇得上床而後悔, 因為有陣時拍拖o既過程都係值得享受o既
係就係容易
但你覺得真心鐘意既易搵?
學校樓下班低form係唔係都一pair pair .見到都眼冤
小弟就咁覺得
      樓主講緊可能係d年青人既心態
      (可能佢未成年拉)
      所以會講出咁既野

但依嫁香港既風氣的確係咁樣
      好多(唔係全部)拍過拖既人
      試問有幾個依嫁仲係處男或女呀???

我覺得如果要找到一位傳統觀念比較正確既男或女仔
     響大陸比較容易找到拉~比較昨~~~~~~
     (純粹個人意見)
拍拖  為do野
小弟都想過
但覺得咁樣對果個女仔以後
如果又同地2個男仔結婚既話
男仔知道佢被人搞過
果個男仔會唔會真心對佢啊
講真果句拉~~~天下烏鴉一樣黑
有邊個男仔鐘意自己個老婆被人搞過
除非男仔唔介意~~~我心想佢一定心里始終會有條刺係度

所以都係  如果真正喜歡果個女仔
就唔好做出咁既野拉~~~要都等結婚都唔遲拉~~~~~~~
(個人意見)
stu[id
Originally posted by cgdmzlam at 2006-6-24 08:57 AM:
拍拖  為do野
小弟都想過
但覺得咁...
有道理~
Originally posted by sam-hen at 2005-12-1 09:53 PM:

我都係21歲到左
見到個個人都拍...
如果有人問你: "你有冇拍拖呀?"
你答: 冇
佢就會話: "咁你唔悶架咩?"

所以冇錯, 有好多人係因為怕悶先拍拖, 拍左先睇下對方岩唔岩自己
有d人仲會覺得自己拍左10幾20次拖好叻, 所以依個社會係有d問題o既

除非生活好充實, 好多朋友, 否則冇拖拍真係會幾悶架
不過為拍拖而拍拖就唔係咁好喇
樓主你呢D咪係小人law
我唔清楚你係咪拍過/拍緊拖
但係呢你淨係覺得D差過你男仔,但係都有女朋友就覺得唔抵
咁你又唔諗下人地敢追女仔點解自己就唔敢?
呢D咪係勇氣既分別law
勇氣唔係優點咩???
仲有wor
人地肯講我愛你、掛住你呢D說話
你又知人地唔係真心?
自己就響到一相情願咁話人地唔知醜面皮厚
話你知口才好都係優點黎
比你揀你都唔會揀個一椂木既女仔做女朋友LA
其實追自己喜歡既人係好平喜既事
好心你呢D人自己唔敢就算了,唔好話埋D敢做既人LA
你覺得自己好好?!
好心你唔好睇到自己咁大
等到自己思想成熟d至再講la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 覺唔覺而家拍拖好易?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。