<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 覺唔覺而家拍拖好易?
返回列表 回復 發帖
SILLY BOYS AND GIRLS
all u think is that, can guys think of other
suxker
......................這世界說大就大,說小就小 。
alll silly people here
people watch too much tv i think
係wor,又真係幾易wor,睇我而家仲係一個人就知有幾易啦 haha

好一句「拍既長短就另計啦」
言下之意,樓主贊成拍散拖?指一頭半個月散都ok?
睇黎你對同你拍拖ge對像都一條心wor
拍拖係長遠問題,唔係話同人地拍一陣就好幸福咁,連人地都留唔住,拍幾多次拖都無用啦
可能樓主有錢又靚仔,所以咁講啦
我自問唔係有又靚仔,所以我會講拍拖好難
Originally posted by jiese at 2006-11-16 01:41 PM:
people watch too much tv i think
又黎多一個洗板嘍囉……+__+
Originally posted by sakura310 at 2006-11-16 06:52 PM:
係wor,又真係幾易wor,睇我而家仲係一...
一年前ge post﹐回黎做咩………
下????甚麼????

嗚><~~
我都沒留意日期啦><
我還以為是新topic=.=(被騙了=.=)
我覺得拍拖唔係為左扑野去拍
Originally posted by saron51 at 27-6-2006 19:59:
stu[id
Originally posted by saron51 at 22-7-2006 23:17:
SILLY BOYS AND GIRLS
all u think is that, can guys think of other
suxker
Originally posted by 1234567899 at 31-8-2006 07:00:
......................這世界說大就大,說小就小 。
Originally posted by saron51 at 27-9-2006 21:25:
alll silly people here
.

白癡架你班食屎狗!
響我阿媽地頭灌水!!!

躝開啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 覺唔覺而家拍拖好易?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。