<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stereo at 2005-12-4 23:46:
正喎,最抵死係008個幅
個句(M+M+三個觀眾,這就是火箭。兩個打五個)
正正反映火箭既問題。

Thanks!shaqkobe
舉手之勞。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
阿尔斯通係唔係者係Norris ??不過三個裡面,最有交易潛質既只有Swift 。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
快餐店送漢堡包益球迷

麥基迪上周三復出即協助火箭大勝鷹隊中止7連敗,但並未完全康復的他今仗打回原形,上半場9次起手僅1次命中,但對手灰熊的投射卻得心應手,老將史杜達米亞7次遠投有6次命中,波比積遜今仗亦射入5個3分球,結果灰熊今仗攻入了破球會紀錄的15個3分球,雖然姚明獨取29分,可惜孤掌難鳴終難挽敗局。

休斯頓當地一家快餐連鎖店去季原本承諾火箭若能在勝仗中射入100分或是限制對手得分少於80分,便向全場球迷送贈漢堡包,但現時火箭陷入低潮,主場球迷今仗更噓聲四起,該快餐店唯有降低標準,宣布只要火箭能勝出便向球迷贈送漢堡包。

Originally posted by stereo at 2005-12-5 14:54:

阿尔斯通=Alston

Norris真係唔知佢有何個人之處,細雲會再次簽佢返梨......
有時譯名真係唔識睇。。
其實火箭後場一早就應該貴精不貴多啦。Wesley、Alston、Sura、Head、Barry………全部都有水準有限。。雖然Sura效能最多,但傷患嚴重。。其他唔係老就實力有限!!都唔知簽咁多做乜,倒不如簽個穩打穩責架啦。

Originally posted by stereo at 2005-12-6 19:00:
火箭 (4W-12L)主 vs 塞爾特人(7W-9L)

周三 9:30am開賽,有線165台直播。

各位板友點睇場波,大家估下賽果如何???
論實力火箭有優勢,塞爾特人陣容上不見得比火箭好。狀態又唔係真係好勁,作客表現更差。。。。火箭有機會贏既。
贏唔贏到真係要睇T-mac既表現。依家佢既傷勢未知康復成點。。。
我覺得聽日T-mac表現完全主宰左火箭既輸贏。。。

Originally posted by stereo at 2005-12-6 19:48:

主場打完依場之後,就要打連續六場作客既魔鬼賽程了......
希望聽日win場波來震震士氣吧!
如果佢今場輸左。。。隨時黎多個7連敗=.="

Originally posted by coke123 at 2005-12-6 20:38:

哈哈! 我買五分火箭贏(讓5 分都買) , lee 場都輸, 火箭就唔洗打playoff la!
私人受你好唔好。唔讓分。玩就回多個post啦。

Originally posted by coke123 at 2005-12-6 21:00:

真ga, 買五分, 主場, 唔讓分, 有so,  最好就 boston 讓tim la! ha ha
Boston讓0.5分啦。哈哈哈。。。。。希望你明天贏分,亦希望火箭贏波。

火箭大勝91比73。。。好野。。。振發士氣,再展開作客之旅。。

T-mac好勁呀。不過Yao就沉左D喎。。。不過贏到波就好啦。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。