<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-19 11:37 PM:

火箭不如放棄今季把啦。。可能咁多...
幸好t-mac同yao仲後生,
連高峰都未到,仲有時間重建~

奇實我覺得火箭高層太急功近利la,
上季一唔掂就即刻換晒d幫到球隊但好老ge球員番黎.....
雖然上年後半段係打得幾好,但又有無諗過之後嗰幾年會點ga........
d老將退化得快,又難同人trade....

好彩今年簽到swift同抽到個唔錯的head......唔係的話情況不可想像.........
t-mac 番來了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
最後都係靠t-mac嬴波~
t-mac入左勁多關鍵波~
Originally posted by stereo at 2006-1-21 01:06 PM:

T-MAC復出真係幫火箭止止血先,...
but打成咁都要2次ot先嬴一分.........
難搞ar..................
Originally posted by stereo at 2006-1-21 03:19 PM:
kobe,我同你係CLUTCH競猜度都估錯左...
無計啦,呢排旺ma~
聯賽2場冷門都估仲,haha~
Originally posted by stereo at 2006-1-21 08:23 PM:

你係咪係報紙睇完燈神D貼士,然後估對家架~ha ha~
no.no靠實力的~:cool:

燈神係咩報寫文章ga?
呢條友仔....什麼湖人嬴梗,可以擺得落雪櫃...........
湖人就咁俾佢累死!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by coke123 at 2006-1-21 09:38 PM:

ha ha!  我都希望估錯!  再想問下 T-Mac 宜家係唔係 100% 好返ga, 最怕佢打兩場又話傷, 到時Yao 復出都冇用ar!
我諗今季都無乜可能100%好返ga 啦..........
今季佢ge傷患.........聽天由命吧...........
為火箭今日的賽果而歡呼!!!!!!!!!!!:cool:
對住聯盟最佳球隊仍鬥到最後一刻先輸......
真係令我十分驚喜!!!
不過唔知點解最後唔係t-mac射........

不過......今日真係有好幾場波令我 O左嘴~
Originally posted by stereo at 2006-1-23 07:07 PM:
1月24日 星期二 10:00am
火箭-雄鹿
有線62台-165台-CCTV5 直播
聽日........嬴埋佢啦,
公鹿近期狀態不佳~

話時話,原來今日t-mac入嗰43分,
係活塞今季ge對手中第一次有人拎40分以上~
t-mac, 好波~:cool:
今日輕取山貓,
t-mac出28分鐘入29分,勁啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。