<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
點樣先可以改革好呢?
係時候為下季準備下啦~
如果下季yao 都keep到呢個勢就真係好勁law~
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-16 09:23 PM:

唉.. yao 同火箭隊仲想爭入 playoff
到時playoff又爭唔倒, 選秀又冇埋

而家隊波o既能力, 根本就入唔倒 playoff
當知道t-mac 要傷5個星期,
都知道入唔到lu.............
now都係希望yao 可以繼續打好d~
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-18 10:07 PM:

你想火箭繼續爭入 playoff?

入倒playoff又如何? 又唔係好似足球入倒歐聯有錢賺咁, 佢地都冇能力攞總冠軍
簽個好新秀下年再爭過唔係仲好咩
我唔係想rocket爭入playoff啊~
況且想都無用啦,都無可能入到.........

我想yao繼續打好d,都係想佢打出信心,霸氣~
至緊要係想佢趁t-mac傷左,可以練下點帶球隊,同埋更善於處理四方八面ge夾擊啫,
為下季作下準備ma~
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-18 11:15 PM:

但如果 yao 打得好好, 都嬴唔倒波, ...
個人意見認為yao 唔會咁樣無信心ge.......
今季無t-mac=輸波.....yao近排都盡晒力ga啦,都唔關佢事.....
if 下季yao keep 到呢排係內線的霸氣,加上t-mac傷愈,rocket會上番軌道ge....

alston對比起其他球員,都幾好ga啦,起碼助攻ok,
but外圍..................

上年rocket d外圍唔錯ga bo...........
今年都唔係變左好多人啫,點解連open look3分都唔入.......
連活力都無埋...........(無sura真係差咁遠?)

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-3-19 at 12:57 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-19 12:57 AM:

sura + wesley + m. james
火箭點先可以改革好?
今個夏季有排搞........
見到yao俾人夾到咁ge樣.........真慘.........

Originally posted by wer at 2006-3-19 09:05 AM:
3月 19日 星期日 05:05 更新
火箭擬...
咁rocket後場咪勁弱law...........
我唔想咁換wo............
本報訊昨天輸球後,火箭29勝37負列西部第11位,第8的湖人34勝33負。要想打進季後賽,火箭要在剩下的16輪比賽中拿下14場。這對目前狀態糟糕的火箭來說,成為不可能完成的任務,他們的賽季提前結束了。

重壓之下,火箭的矛盾開始爆發,范甘迪的指揮能力受到了球員們的質疑。從來不對教練說三道四的姚明昨天終於忍無可忍,他抱怨道:“馬刺叫的暫停,每次都取得了很好的效果,再看看咱們叫的暫停,每次都白叫了,根本起不到作用。”

火箭三分球7投全失,創下一項黑色紀錄,但“街球王”艾斯通卻說這是范甘迪戰術不對造成的,他說:“教練就相信姚明和霍華德,大部分時間讓我們將球簡單地交給內線。這種戰術馬刺防守起來很容易,外線球員根本找不到好的投籃機會。這場比賽讓人惡心。”

這種敏感時刻,球隊發生“倒范”,不知會不會對他的帥位產生影響?(
Originally posted by stereo at 2006-3-20 09:29 PM:

球隊搞成咁唔可以完全怪晒Jaff,道臣既決策;傷員的問題都影響深遠。
hi ~
好耐無見~
Originally posted by stereo at 2006-3-21 07:00 PM:

nash,近排多得你同wer、阿感、艾力克等係度撑住。感激!感激!
依家我部腦搞番掂,會多D上來post球隊既消息。
仲有歡迎新朋友FRANCISE
原來你部腦壞左.....
近掛火箭係咁對勁隊,聽日又對小馬啦........
我以為火箭輸到咁搞到你無心機理tim~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。