<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stereo at 2005-12-4 07:12 PM:

其實 Wesley 係火箭既作用已...
如果Matt Walsh真係有穆連 feel的話,簽番黎都唔錯wo~
Originally posted by stereo at 2005-12-4 07:37 PM:

若果簽到 Sprewell 都好,可以增加板凳深度
自由市場仲有個 Glenn Robinson ,大家點睇?
呢2條友都係幾麻煩的人,Sprewell係上年講ge[養家宣言]之後,
成季廢晒.........好黑人憎!!!

之於Glenn Robinson .......條友廢ge,3分又唔係勁,又係老柴一名,
相比Sprewell, Glenn Robinson 仲廢過佢,唔要好過~

不過係rocket呢個情況黎講,簽 Sprewell 都好ge,佢都仲有d料係度,
但110萬人工,佢肯唔肯要啊???
Originally posted by stereo at 2005-12-4 08:16 PM:

若果要養家話,110萬都照殺架啦。
佢上年話700萬唔夠佢養家......
而家抵死啦,波都無得打~
Originally posted by stereo at 2005-12-4 11:01 PM:

原來大家對佢印象咁差
當年既大惡狗,而家變左無牙老狗了...
上年我叫佢垃圾狗ga wo
haha,好搞笑~
Alston同swift都係今季簽番黎,
打左十幾場,咁就要走???
Originally posted by stereo at 2005-12-7 08:28 PM:

如來如此,唔怪之件波衫咁特別啦。Thanks

另外你講YAO 爆缸應該無大礙的,佢之後都出番場
我返而接擔心Barry既傷勢
barry係咁ge年紀接連受傷,有d危wo~
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 02:09 AM:
姚明做咩爆江.....
姚明攞t-foul都好ge,好多球迷都唔知等左幾耐.......
一個球星點都要有d 火, 唔好等對手以為佢好烚~
希望rocket個勢從此升番啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。