<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
yao好耐都無試過受個犯影響lu..........
yao 近兩場都打得唔多好...........
聽日復甦吧~
今日win左 wo~
yao唔知點解打得25分鐘,
however,入左30分14個reb2個block~

仲有head,9球入8球,拎26分~
Originally posted by stereo at 2006-4-8 05:00 PM:

以Yao近個多月表現與及勇士既內線力量來汁計,Yao打25分鐘攞30分算發揮出色了。
原來係打左32分鐘~
唔知初頭係我睇錯定nba.com出錯~
Originally posted by stereo at 2006-4-8 05:42 PM:

打左幾多分鐘都無乜所謂啦,最緊係今日Yao又輕鬆攞多次雙雙。

以Yao依家既表現,我諗丹比亞都唔會再自認係nba第二中峰啦呱。
丹比亞.....節省點吧~
Originally posted by CHECSS at 2006-4-8 06:29 PM:

??????????????? which team ga
達拉斯小馬~
一個上年季後賽前自稱第二中鋒ge人~
結果第一圈俾yao平均入廿幾三十分,
第二圈又俾a米 入平均三十分~
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-8 06:59 PM:

dampier 係小馬隊第2中鋒就差唔多
巳經係啦,
正選都爭唔嬴~
Originally posted by stereo at 2006-4-9 08:22 PM:

如果講統計數字,Dampier(7.4籃板...
聽張丕德講,
aj  擺diop上正選,係因為佢投入感夠,一開始可以為dalls帶來活力與投入感~
Originally posted by stereo at 2006-4-11 05:49 PM:

Yao今次左腳骨折,將徹底告別本賽季。
另外世界男籃錦標賽,國家隊應該係咁先....
我的天啊!!!!!!!!!!!!
yao 傷完之後打得咁好,而家又重傷.............
佢要傷幾耐啊...........
Originally posted by stereo at 2006-4-11 07:32 PM:

中國男籃給姚明來國家隊報到的...
我寧願yao趕唔切打國家隊,
年年都係咁,搞到yao無得抖,又無得係夏季操下............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。