<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-2-5 15:46:

我覺得有...........
火箭高層唔多有耐性.........
但邊個被trade就估唔到.............
swift?
EF小人物

Originally posted by stereo at 2006-2-6 18:23:

Swift今日第四節打得不錯,全靠佢封左Rose最後個三分波

[ Last edited by stereo on 2006-2-6 at 06:26 PM ]
真係好波
EF小人物

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-2-9 20:08:

今日對湖人就輸左lu...............
湖人真係估佢唔到.........

今日t-mac係咪俾kobe 防到死左?打成咁............
only 11 points
EF小人物

Originally posted by stereo at 2006-2-12 12:55:
2月12日,火箭擺開陣勢,在自己的主場...
恭喜
EF小人物

Originally posted by stereo at 2006-2-12 14:30:

謝謝!今日湖人輸左,火箭入季後賽又近左一步。
雖然機會渺茫D,但希望班火箭仔唔好放棄啦!
提早放棄啦
EF小人物

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-2-14 17:58:

感情上想佢創造奇蹟,
實際上想佢放棄等下年揀到個好新秀............
揀到個好新秀改善3分吧
EF小人物

Originally posted by stereo at 2006-2-14 18:16:
2月15日 11:30am
火箭(Away) vs 快艇(Home)

有線165台/CCTV5 直播
快艇機會很高
EF小人物

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-2-14 18:50:

要番學.......
無得睇.....
me too
EF小人物

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-2-14 18:54:

始終無乜機會睇快艇...........
if t-mac的condition 仲係之前個幾場咁差.........
輸硬...........
快艇win硬
EF小人物

Originally posted by stereo at 2006-2-15 14:12:
2月15日,火箭隊踏上了客場征程,來到...
真係估唔到
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。