<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-4 11:54 AM:

勝了~
alston fg 2-10 3pt 2-7
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-4 12:07 PM:

嬴左就算lu,
西岸第8位爭持得好激烈~
o係個 league 度簽左佢嘛
The Rockets announced Friday that their superstar leading scorer will be sidelined for up to five weeks with another back injury.
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-16 07:02 PM:
點樣先可以改革好呢?
係時候為下季準備下啦~
如果下季yao 都keep到呢個勢就真係好勁law~
唉.. yao 同火箭隊仲想爭入 playoff
到時playoff又爭唔倒, 選秀又冇埋

而家隊波o既能力, 根本就入唔倒 playoff
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-16 10:44 PM:

當知道t-mac 要傷5個星期,
都知道入唔到lu.............
now都係希望yao 可以繼續打好d~
你想火箭繼續爭入 playoff?

入倒playoff又如何? 又唔係好似足球入倒歐聯有錢賺咁, 佢地都冇能力攞總冠軍
簽個好新秀下年再爭過唔係仲好咩
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-18 10:26 PM:

我唔係想rocket爭入playoff啊~
況...
但如果 yao 打得好好, 都嬴唔倒波, 爭唔倒 playoff, 咁唔係會更加冇信心咩?
第3得分點 (alston) 太唔穩定喇
有高佬係內線, 但外線都冇支援, open look 都冇用啦
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-19 12:52 AM:

alston對比起其他球員,都幾好ga啦,...
sura + wesley + m. james
換 狼王, 不如o係 free agent 度簽 harrington 或其他人 eg. ben佬
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-21 07:14 PM:

原來你部腦壞左.....
近掛火箭係咁對勁隊,聽日又對小馬啦........
我以為火箭輸到咁搞到你無心機理tim~
yao 同 t-mac 都展望下一屆啦~
黎緊o既比賽俾多d時間 head, bogans 等新人都好呀, 又可以試陣, 又可以快d train up d 新人
練好d 3分啦
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-21 09:47 PM:

其實今年d新人都有好多出場機會ga la.........
奈何好似無乜化學反應.......
希望下年會好d.....
仲有d 3分...........今季d人3分差晒......唔知點解..........
head o係每逢主力受傷o既情況下都打得好好, 所以俾多d出場時間佢為上策
佢d 3分都唔錯架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。