<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stereo at 2005-12-10 12:06 PM:

希望啦!
今次魔鬼作客賽程已...
我諗到Golden State 的比賽會輸,or到 L.A. Clippers~
我諗呢六場....4勝2負啦~
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-10 02:19 PM:

Golden State、Seattle 同L.A. Clippers三場都唔易打。仲有Lakers都已經回勇,四連勝到手,到時可能都唔係話贏就贏。
rocket對laker,都唔知支持邊隊好la~
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-11 12:36 AM:

我覺得可能有得打。。。
我記得上年的對賽成績都係差唔多,我睇左其中一場,
最精彩就係kobe vs t-mac la~ 我的最愛
Originally posted by stereo at 2005-12-12 02:33 AM:
12日10:00am
火箭vs拓荒者
呢場無得輸la掛.....
姚明又六犯.....
無聊犯規?定係連人地中鋒都頂唔住???

題外話:又改左板ge.....睇唔到自己張相

[ Last edited by nashisthebestpg on 2005-12-12 at 06:33 PM ]
Originally posted by stereo at 2005-12-12 08:36 PM:

睇見Yao成日俾個犯影響表現,真係心都UP埋。

係lo,仲要成日睇到佢犯d無聊規個無耐樣.....
我最記得就係今年對公牛,yao 臨尾被趕出場個自責樣.....
睇到都唔開心.....
太好了,五連勝~
睇t-mac d jump shoot3分真係好爽~
其實上年rocket係下半季都打得幾好,
進攻都幾流暢,so大家對rocket都充滿希望~

但今年rocket大跌watt, 其實rocket今年正選方面都係無左sura啫,
點解而家火箭會面對前所未有的難題???
雖然 rocket而家5年勝,但係依然rely on t-mac,
今日對sonic,最後都係t-mac d救命3分....今場ge第四節,24分好似全部都係mm組合入....
咁樣點搞啊,對住強隊真係無所頓形.....

上年都好似無咁大問題 ga wo,點解now會搞成咁
Originally posted by stereo at 2005-12-17 11:32 PM:
18/12 4:30am
火箭 vs 快艇

CCTV5 9:00am重播
好野,有得睇t-mac~
期待六連勝
仲有得睇brand~  睇左nba幾年都未睇過brand比賽..........
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-18 01:17 AM:
明天一仗火箭惡多吉少。。雖然話火箭近排成日贏波。不過其實好多時都贏得幾驚危下。。。對住快艇,連勝紀錄好大機會斷攬。
so 又要t-mac又要on fire先有機win到....
不過快艇應該無乜人防到t-mac~
講開又講, 近年香港好似真係無播過快艇比賽,
brand係咩打法我都唔知.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。