<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-6 19:05:

Kobe,你估錯左啦~
無左曉士。。差唔多啦。。(藉口)

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-6 19:44:

ya,t-mac第二節on fire,
LBJ就第三節on fire~
不過LBJ第四節就熄火....都唔知騎士做乜,係咁叫LBJ分波俾隊友射3分....
今場騎士3分無準過.............
D.jones過左騎士之後,季初有比現。不過依家唔知做乜近排熄晒火。。。勁唔掂!!James、大Z既牽引力都唔細架,唔知佢地搞乜。。同wade+O'neal比,可能無咁強。不過同速龍比,點都好過速龍啦掛。。Marshall 又係過到黎D三分仲屎左。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
金塊明早都無Camby。而且球隊近況麻麻。火箭又未必一定輸既。。。

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-12 13:04:
近呢幾場對住d弱隊,本來係追番ge好時機,
可惜乜人都傷晒........連swift都傷......
希望明星賽之後,t-mac同yao番黎後可以變番支勁旅,
嬴番d respect......
兩個必然既明星賽西岸正選。。。Yao實打唔到架啦。。T-mac唔知打唔到到呢??
不過就算打到,我林佢都會選擇唔出賽。。
西岸好多人都出唔到=.="

姚明還需要等待,包括他自己。對於手術之後的恢復,有可能是決定他今後職業生涯的一個重要的東西。但是在踏了幾天的自行車之後,他再有忍不住去摸摸籃球了,在香港時間1月13日,火箭隊傳來振奮人心的好消息:姚明開始練罰球了!

醫生依舊對姚明作出了禁止一切跑跳運動的命令。姚明說,這個星期,他還是以騎自行車和簡單的上肢力量訓練為主,其中還穿插著一些罰籃練習。和上星期不同的是,姚明現在每天都會去豐田中心進行2個多小時的恢復訓練。

「現在已經不需要往我的身體裡注射抗生素了,我每天喫點消炎藥就可以了。」走出更衣室前,火箭運動醫學主管瓊斯親眼看著姚明吞下了幾粒消炎藥後,纔放心讓他回家。

「快了,一切正常的話,還有兩三個星期就可以回來了。」姚明在自己的坐駕裡親口給出了復出時間。自己能開車了,重返球場的日子也不遠了。

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-14 18:24:

話時話,yao 架車係咪特別製造ge呢?
佢咁鬼高,普通車個位唔夠佢坐ga bo~
可能佢搭巴士架呢。

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-14 18:35:

篇新聞話佢自己開車wo~
哈。。無睇到tim~

Originally posted by stereo at 2006-1-14 18:52:

係呀。Yao既興趣係打機同揸車,...
Swift又缺陣一星期。。。。成條內線得兩個老鬼捱住。。

Originally posted by 155220 at 2006-1-15 13:40:

無端端dp低個頭
民族對於尊重既唔同表現。。

Originally posted by iguana at 2006-1-15 15:36:
火箭今天對黃蜂,後備陣容上多了一個人
雲根迪  Stan Van Gundy
不過全無資料,連相都無!
Stan喎。。。你真唔知定假唔知。。佢係火箭Van Gundy既大佬,即熱火火教練。。。會有咩相??

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。