<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-1 10:49 PM:

+5  俾你既努力。
oh,thx~
感謝你的appreciation ~

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-1-1 at 11:25 PM ]
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-1 10:52 PM:
經過近排火箭嚴重絕員底下,Swift再次...
希望swift從此打起吧......
現時rocket缺乏的就是活力與生氣,
swift 的大力dunk and 搶板絕對幫到rocket呢樣野呢~
Originally posted by stereo at 2006-1-1 11:31 PM:

不同呢,我post個段新聞只講簡單...
感激呢~
你們的感謝給予我動力!!!
比加分的感覺還要好!!!
好,傷兵逐漸康復,
希望win番幾場la..........
火箭好波~
好耐無試過咁多人有雙位數字得分啦,有六個~
仲入到123分!!!真係好耐未try過啦~
Originally posted by stereo at 2006-1-4 07:20 PM:

最開心係見到一班綠葉球員發揮表現
Howard仲拿埋全場最隹球員tim。
竟然唔係t-mac?
Originally posted by stereo at 2006-1-5 07:09 PM:
6/1 9:00am
now寬頻85台直播
騎士vs 火箭
有得睇t-mac對lbj~
2個近排都超勁,太好了~
之後ge對手分別係速龍,金塊,山貓,帝王,黃鋒同鷹隊~
要追就呢個時候追啦~
近呢排howard打得幾好,中距離真係好得,
今日t-mac多同佢打pick and roll,之後pass 俾howard都射得幾穩....
alston都打得唔錯~keep it up~
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-5 03:37 AM:
不過唔好怪我潑冷水,今場火箭可能只...
Kobe,你估錯左啦~
Originally posted by stereo at 2006-1-6 07:35 PM:

哈哈,又俾你兜到(講笑)
不過因為無左曉士,今場LBJ同T-Mac都係相互matchup;都幾精采。
ya,t-mac第二節on fire,
LBJ就第三節on fire~
不過LBJ第四節就熄火....都唔知騎士做乜,係咁叫LBJ分波俾隊友射3分....
今場騎士3分無準過.............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◆CLUTCH@火箭時刻◆「歡迎各位火箭或藍球迷入場」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。