<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今朝我發左個好奇怪既夢
返回列表 回復 發帖

今朝我發左個好奇怪既夢

100%真係發生係我身上
今朝我發左個夢,,但係就好深刻...
個夢一開始果時我地玩緊一個死亡遊戲
一開始係我同幾個人俾一條勁大條既蛇追住黎咬...跟住我地就跟個指示走左去蜘蛛洞外面
咁我地就睇住條大蛇俾一隻勁大隻既蜘蛛咬走左個頭
之後我地諗住走返出去啦,,點知突然間出現一個人影
佢好似D鷹身人,,成身毛,,,有好強既殺氣
我見到佢啤住我地,,我地就好驚,,咁岩我身後有個Hole
岩岩好可以俾兩個人同時過,,個Hole下面好似係另一個地方,,有幾條綱繩吊住係度
咁我地就好快咁跳左落去個Hole度,,當我地全數人落左黎,,我就望一望週圍
發現有個牌,,好似寫住:毒蛛xxx
我諗諗下,,,之前見到前面又有一堆人玩緊呢個死亡遊戲
我睇到佢地隻腳踩住條綱繩,隻手捉整另一條綱繩,咁佢地就成個人打橫左黎前進,
好似力王其中一個挑戰咁
突然間,,佢地其中一個成員失手,,跌左落地(果幾條綱繩離地面只有普通成年人條腰既高度,,唔會跌死)而地面係沙地黎既
我見到個人好似無乜野咁,,3秒之後,,見到佢隻腳旁邊D沙有小小郁動
之後唔使10秒,,佢成身都俾D蜘蛛包圍,,再過多5秒,,佢成個人就俾D蜘蛛扯左落D沙入面
之後,,我地明白點玩
好彩,,我地冇人失手,
過左呢個挑戰之後,,前面有條路
條路右邊係一條河,,河對面都有條路
而條路既左邊係一個樹林,,河對面條路既右邊都係一個樹林
咁我見到前面有條橋,,橋上面插住枝"其"
咁我地就急步先過去
當我地行到距離條橋大約30~40米既地方
我見到個牌
寫住:最快到終點就可以回家囉
我望望右邊河對面條橋
見到另一隊隊伍好快咁跑向條橋,,我就即刻叫晒自已D隊友跑向終點
到左終點,,閃左一下.......(我個人覺得係惡夢既一part)

眼前出現左一間屋,,間屋好大,,好似英國果D獨立式豪宅
我周圍參觀,,屋入面見到我果D同我一齊玩過死亡遊戲的隊友
佢地有D係度睇報紙,,有D就出街咁
跟住我行左去廳度張梳化坐低
我係張梳化後面個窗望出去,,見到
廳後面有個花園,,花園舖滿"池"磚,,有圍攔攔住
而花園另一邊又係另一間屋,,間屋同我身處既屋一樣
佢地個花園好似同我地共用咁。
之後我就訓著左

我醒返時,,已經係第2日
我見到個花園有一堆英/美國人係度開緊party,,我見到佢地之中有條女好索
跟住我個fd(唔知係邊度彈出黎)走過黎同我講:
呢條女好正架,,身材超勁!(佢手上面拎住條女張相)
之後我聽到有人拍門(度門係連接廳同花園之間既門)
我開門,,見到我話好索果條女,佢赤裸裸咁企係度門度
之後我反應都黎唔"撤",,佢一手推左我落張梳化度
之後佢就除左我條褲,,開始
開始果時就女上男下,,之後扑左勁耐
又入廚房扑,,又入睡房仆
乜招式都玩盡,,扑左成個鐘
之後我就好似開始高潮
正正高潮之際....我醒左
我睇返個鐘,,已經下晝2點
我望望下周圍,,原來我只係發夢
不過個夢好真實,,我都以為唔係發緊夢
唔知點解,,我次次發完惡夢之後D結局都係好好咁
今次就特別D...發完惡夢就黎多個綺夢
不過我發綺夢既次數極少,,一年得1,2次
今次既綺夢好深刻
你個似乎唔係咁簡單,你可能被d阿修羅拉咗去玩
網上身份誰不『機密』?
你訓左幾耐
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2005-12-3 10:24 PM:
你訓左幾耐
我凌晨一點訓到下晝2點
Originally posted by LouisYu02331 at 2005-12-3 22:52:

我凌晨一點訓到下晝2點
90% 被d阿修羅拉咗去玩
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-12-3 10:54 PM:

90% 被d阿修羅拉咗去玩
咩係 阿修羅?
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!!! 勁!!! 真係要叫你一聲大佬!
Originally posted by LouisYu02331 at 2005-12-3 23:03:

咩係 阿修羅?
即是惡神,是六道中三善道中的眾生,有些住天上,有些善褔較少的在人間。  更少的直情會成為人或畜生,例如布殊就是。阿修羅為諸神之一,係屬於戰鬥一類之鬼神,經常被視為惡神,而與帝釋天(因陀羅神)爭鬥不休,以致出現了修羅場、修羅戰等名詞。阿修羅之形像有多種說法,或謂九頭千眼,口中出火,九百九十手,六足,身形為須彌山之四倍;或謂千頭二千手、萬頭二萬手、三頭六手;或謂三面青黑色,忿怒祼形相,六臂。 男的阿修羅如上。 但女的就美如天仙。  因為女的不喜歡男的醜陋,於是經常到天上或人間尋歡。而男的就與天人打仗。有時更會到人間尋歡。

我講攪你那有多數是天上或較少的那種。 從你說的經歷及對方的形態得知。 小心,唔好以為好過癮,這非好事。

[ Last edited by 機密 on 2005-12-4 at 02:11 AM ]
網上身份誰不『機密』?
哇..........................唔講仲以為係色文添~
我都未試過發綺夢.............遺撼~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-4 02:19:
哇..........................唔講仲以為係色文添~
我都未試過發綺夢.............遺撼~
你好彩呀,佢呢個並非綺夢
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今朝我發左個好奇怪既夢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。