<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
我女朋友話要同我分開一個月諗清楚呀

話說我同佢之前拍左一排, 之後我就移情別戀啦, 最尾先知佢好 就同返佢一齊
拍左一個月左右, 佢話對我冇哂信心, 我極力兜認哂錯咁先兜到佢話分開分考慮一個月, 我問仲搵唔搵得佢, 佢話sms可以

我就諗住呢一個月要有強烈既攻勢
首先 每日準時sd個深情sms俾佢
仲有 聽日去佢樓下等佢 送9支玫瑰花俾佢

各位高手 我呢一個月仲有咩可以做黎挽回返佢既信心呀...

[其實係咪應該post去戀愛版呢]

[ Last edited by ianiankuan on 2006-6-24 at 07:52 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-24 11:53 PM:

呵呵~~~有人衰多心..........:n...
一時貪念

即係我聽日唔好去送花俾佢呀~?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-24 11:59 PM:

貪唔緊要,諗清楚先"斬纜"吖嘛............

叫花店送啦慒佬~~~
睇清楚我寫乜先啦ian哥~~~
明白哂. 一時心急睇漏野 原諒我啦 boy兄
我會試下你d 絕招咖喇!
唔該哂! 超感激
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-24 11:53 PM:

呵呵~~~有人衰多心..........:n...
其實係咪一舉一動又要報告佢知呢~?

今日Sms多口問佢一個月咁耐.減刑得唔得.
佢話『再嘈兩個月』

唉 真無奈

[ Last edited by ianiankuan on 2006-6-25 at 06:43 PM ]
Originally posted by ilovesai666 at 2006-6-25 06:42 PM:

你又無睇boyboy點講啦
不問啦
問來幹嘛啦\ (=口=) /
人係有好奇心既.

何況對自己中意既人 仲多添啦
Originally posted by ilovesai666 at 2006-6-25 06:44 PM:

最好啦
(當然真係無需用sms告訴對方我去廁所)
總之理得你番工又去~落街打波都好~
通知定佢先........
做定乖乖仔呀
係咪少不免都唔好出街呀~?  同fd去街都唔好~?
日日係屋企"哺蛋"~?
Originally posted by ilovesai666 at 2006-6-25 09:35 PM:

做事從來要付出代價
一個月唔出街le d小代價~
乖啦~~

哺下蛋都唔錯丫
一個月唔出街~
之後出番可能會有不錯的新感覺呢= =
(從好的角度去看吧= =)
咁駛唔駛日日都扮到好乖咁話『我好乖呀今日,冇出街呀』<--咁呀
死喇 我問佢係咪唔中意我
佢『我就係連自己都唔知』
情況係咪好嚴重喇!!!!?????
買左好多咭同一對公仔喇

公仔諗住今日寄 當然連埋咭喇
咭就諗住隔幾日一張

但係咁多咭 我已經冇乜情話寫咖喇... 可以講既都講哂
有冇d 老土得黎又好冧既情話介紹下~?
死喇死喇...

佢岩岩sd sms黎話『我真係俾唔到咩藉口自己去俾機會你』

我唔想死呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。