<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-27 01:46 PM:

覆佢:"我唔係想你用咩藉口去俾機會我,我只係想用行動表示比你知一生只愛你一個。I LOVE YOU。"
BOY兄...咁既情況會唔會冇得救咖...
Originally posted by Lyon at 2006-6-27 02:35 PM:

, work 架, 唔駛驚 ian, d 女實心軟.
唔軟咪等死....
Originally posted by Lyon at 2006-6-27 02:49 PM:

加多句 ' 每段感情都需要在風雨中...
佢返緊工 唔得閒應我個msg住 (或者唔想應)
等佢應左我先再用呢句
希望救得返
Originally posted by Lyon at 2006-6-27 03:01 PM:

唔應咪 = 心軟囉. (機會好大). 有機有機 ian.
聽落好似有d道理...
但一切都要睇今晚...
Originally posted by Lyon at 2006-6-27 03:08 PM:

等佢收工時, 發埋我果句俾佢, 等佢個心硬唔番, 整沈佢.
好.我會試試,多謝你

唔知星座關唔關事咖呢
佢天蠍 我上網睇話天蠍好難原諒對佢不忠既人 如果係就死喇
Originally posted by Lyon at 2006-6-27 03:28 PM:

啖定有女剩呀, ian.  
而家好驚呀
Originally posted by Lyon at 2006-6-27 03:37 PM:

有乜好驚? 有 BoyBoy 係度嘛.
心情好亂

想佢快d應我 又驚佢俾個唔合我心水既答案我
BOYBOY~ 救命呀

佢sms『慢慢你就會習慣冇左我係你身邊咖喇. 其實我一直都睇唔到我係你身邊有幾重要』

點應好呀!!!!

[ Last edited by ianiankuan on 2006-6-27 at 11:18 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-28 04:03 AM:

儍仔,係晦氣反話嚟咖~
詐你型呀,繼續做嘢啦~
係"做",唔係"逼",比d耐性呀~
我見佢話要時間諗下 所以今日冇sd 過 sms 俾佢 唔知係咪做錯左呢

今日又開始行動了  買了一對公仔  聽日寄一隻俾佢 當然有埋咭啦 希望佢受
BOYBOY~~HELP ME~~~

佢又SMS黎話『總有一天你會習慣身邊沒有我!』

點算好呀.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。