<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-20 10:29 PM:

呢度個個我都認得,點會無你份~
>3<~~~

返黎睇返之前 BOYDWAN d post 發覺自己有好多野都冇做到 冇留意到
唔怪得到而家都溝唔到女
睇怕要返黎再增值下先得喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-20 10:38 PM:

大頭蝦!
細心d 啦~~~
岩岩溝個女仔又失敗左

睇黎我 level 真係唔夠高

要跟 BOYDWAN 兄學多幾招先得喇

[ Last edited by ianiankuan on 2006-4-20 at 10:41 PM ]
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-22 12:53 AM:

哦~~聽完你講我都知暫時有咩不足~~ thz
不過而家我都冇乜做過野,因為大家都要應付ce...
費事阻住人地溫書... ce完先再試過
趁而家就岩哂喇!約佢一齊溫書!有咩唔識大家交流交流嘛!
Originally posted by iknow at 2006-4-22 04:29 PM:

咁好ge你,,,,,,可以好快咁同女仔熟絡,,,,,,==
我自問唔得......都只係得兩三個......全班成3十幾個女仔,我都係熟最多10令個左右咋><
咁呢 d 重質不重量既

兩三個索既 總比三十個豬小姐好吧 ?
Originally posted by sharpmd at 2006-4-25 08:19 AM:
嘩,無人既,幾日都無人黎既
sharp兄~ 你發展成點呢~
Originally posted by sharpmd at 2006-4-25 11:58 PM:
今日下午同佢午餐(仲有佢d同事,公事),...
即係你地未一齊ga~?
真羨慕 sharpmd 兄
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-27 12:24 AM:

你都可以咖~
首先要搵到目標先
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-28 12:00 AM:

我唔理同唔同台...
佢地唔同台都肯sd就得...
因為我係csl...冇乜人同台,同埋同台都好似要收錢...
csl 同台都要收 真搞笑
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-28 12:04 AM:

因為之前同個女仔sd,咁難得佢又csl
之後佢同我講原來同台都收...
最尾你追唔追到個女仔呢~?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。