<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
第一,你同佢傾過幾多次計先?第二,人哋叫咩名你知道未?你一定要繼續捧佢場先得,當幫襯多幾次,其實可以問佢: "其實我真係唔知好唔好睇,有d 人話唔得咯,但係唔知點解我真係好相信你嘅眼光,呢種感覺解釋唔到,問心你覺得咁著好唔好睇呀?你話我知吖,你話得就得咖啦~" 當一個男人咁講,個女sale已經知你係因為佢而入嚟買衫同想同佢做朋友,不過就變得唔會抗拒咯,因為你表現得大方,女仔好感又會大d;至於有冇男朋友,又如何?呢個世界無不落城牆嘅!
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-11 06:32 AM:

上左大陸做野, 飲到醉醉地, 依家...
hamsubboy兄真不愧為我知己,真知我心意~好耐無見啦brother,你幾好嘛~
Originally posted by rym82 at 2005-5-11 01:05 PM:

講真.... 我都知道俗語有云 <<...
坦白講,做人最緊要有信念,感情事最緊要自己handle得好;1拖1又好,1拖9都好,都唔係問題,純粹睇自己係咪真心、有無盡本份先,若然"呃嘢食"就唔好咯,男女双方都要清楚對方所需先~!
至於對方有男友真係唔係問題喎,你去同人做friend咋嘛,光明正大咖,相處耐咗可能對方覺得你好d會主動同你一齊呢~又或者大家都根本唔match~但都要close咗先得咖嘛!friend 咗先,其他嘢到時再算啦~
Originally posted by o_o1928 at 2005-5-12 09:56 PM:

Hi Boydwan,

Still waiting for ur info~~~

Br, Vic
sorry brother~busy in this few days,the answer will be post on sunday,ok?
(terribly sorry for waiting~~~)
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-12 01:29 AM:

BOYDWAN兄對!
機會唔係時時有, ...
hamsubboy兄,勿灰心,你仲有大把日子拺呀~~~~
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-14 11:58 PM:

請問BOYDWAN 兄. 呢招用係十幾歲既女身上work嗎?
ian,why not~~~!但要睇喺乜場合噃~!
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-15 04:20 AM:

我前日同今日都係試場撞到個女仔, 咁岩返屋企果陣又同佢同一班車喎 ,果刻真係好想埋去識佢 , 不過自己唔爭氣啦 , 想埋去果陣又淆哂底 ............
...........原來係咁~會考生?ok,無問題吖!方法簡單d,再喺考場(考完後!)同車上撞到佢,物問 "?hello,我哋又見面喇!早兩日都見到你咖啦,你識唔識d問題呀?我就一半半咯(自由發揮時間),你學校d呀sir有無比貼士你呀?我就(又自由發揮時間),吖,sorry,我未自我介紹添,我叫ian呀,係黑龍江中學讀書(吓?!),講笑啫,喺???先真!你呢?(又再自由發揮時間)你又搭呢架車,你住邊區咖?我住xyz區咖!你跟住仲要考邊幾科呀?(如有相同) 咁啱啦,我都要考,仲有d 心得(作啦!), 不如我比我電話你你有時間打比我吖 (食住上,但勿要攞電話住,戒急!).........

*不過咁,記得温哂書先好識女仔呀!知未~?
Originally posted by 痛苦中 at 2005-5-15 07:30 AM:
點解咁耐都冇回應ge=3=!?
哈~哈~,小弟都知有好多朋友等得好心急咖啦........好!廢話少講,去片~
(為咗你哋,呢排我去咗好多間"兒童場"考證咖啦,我仲比d friend 話我 "返老還童"呀~,我....我.....我29歲好老咩陰公~~~你哋記住識到女仔至好呀~!咁先無枉費我努力咖~)

1) 尖沙咀寶勒巷 "M1" pub (近馬會,落樓梯。記住: *唔係*"M1 life"。d 女多到不得了,仲要妹多,極易識到!識女仔好去處~ (小弟親身視察過,唔雜!)消費好平,$198-hkd 半打啤酒!

2) 旺角太平道 "party bar"。上樓鋪,裝修ok,後生男女多,d拳手幾得(有兩個仲好嗲添~攪到我無望其他女仔);消費都係兩嚿水左右。

3) 銅鑼灣time square 後面近"元祿" 有3間拍埋一齊嘅bar(只此3間,但係名我唔記咗,sorry~,不過放心,見到"元祿"就實見到!),係清吧格局,唔太嘈;有好多ABC妹妹仔同妹飲嘢咖,消費亦都係兩嚿水左右。

***仲有幾間不過寫住咁多先,因小弟又要去拍拖lu,遲d再續~bye~
hamsubboy兄,好耐無同你"對咀"咯,你幾好嗎?多謝你捧小弟場先!^^ 有你引證相信其他朋友都會更有信心去試吓嘞~
(話分兩頭,最近"性板"越嚟越烏煙瘴氣,我都少咗入嚟,頂多入吓呢個topic睇吓有無朋友要幫手,得閒都去"吹水板"同"戀愛起義"好過..........=_=")

*喂,brother有無艷遇先?從實招來~~~~~~!^o^" (逼供~)
清揚兄,hello~~~!傷勢進展成點呀?^^~

ian,有你哋呢班朋友,我會識做咖啦~^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。