<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pctong at 2005-5-23 01:05 AM:

我會搭到口,但次次冇下文, 功力唔夠,係未要講多D笑???
哈~pctong,搭到口但傾嘅嘢有無point,同令對方有無留下好印像係好關鍵咖~唔一定要講多D笑,但令對方感覺舒服就好重要啦~
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-23 03:34 AM:

古文兄, 大家交流下. 可能你有D必剎技, 我地無呢...........
完完全全同意hamsubboy兄所言~~~~!古文兄,有好嘢咪收埋呀~
Originally posted by 清揚 at 2005-5-23 05:49 PM:
邊條粉擦收埋D好野唔拎出黎分享咁大膽???
hahahahahahaha~清揚兄,有你喺度又有邊個咁有膽量收埋d 嘢呀?小弟都唔敢啦~
Originally posted by zauri at 2005-5-24 01:06 AM:
各位大佬~有事請求:
我打算約我心儀對象去食飯...有咩好提議(尖咀)....
至於budget係around$1xx~$2xx per person
煩麻名位幫幫手
zaur兄,小問題啫,唔駛客氣~不過可唔可以話我知幾時?平日定假期呀?
hamsubboy兄咪"匿埋"呀~~~~^^
Originally posted by zauri at 2005-5-24 01:38 AM:
係平日呀
oh~i see。你趕唔趕?聽晚覆你得唔得?(等我問吓人仲有無多d介紹嘛~)
oh~~~brother hamsubboy~thx so much for help and i owed you one~~~^^
sorry i'm not at home so i can't use chinese to get communicate with you guys, by the way, our brother KKBoy he was in a big trouble abt his lover as it seems something wrong abt his gf,
he just told me thro' msn so details unk.  hope i can help him and now this place is hand over to
you, pls try your best to help other brothers........i deeply believe that you can take care of it,
anyway, thx brother~~
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-26 06:44 PM:

BOYDWAN 大佬, 無你點成氣候,.......... 唔怪之得落大雨喇!
哈~hamsubboy兄,真係比你笑死~~~話時話hamsubboy兄果然厲害!上至天文地理,下至風花說月無一不知,呢招"星座冧女大法"果然厲害,小弟拜服~
Originally posted by 痛苦中 at 2005-5-26 10:05 PM:
搬左過黎呢到都好小黎...

呢掛大家點ar!?
你又幾好嘛~?有無艷遇呀~?
hamsubboy 兄,我諗我真係要請你去蒲一次先得,多得你撐我場咋.........^^",c' est formidable,merci~~!(tou t va bien?)
小弟去咗澳洲一個禮拜 (見麻甩佬同樹熊多過見女人......唉~) ,落咗機3粒鐘.....好累,聽晚再傾~ciao,bouna fortuna~~~^^~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。