<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
其他brother恕罪,小弟會盡快"還債",蒲點將於2~3日內post 上;請請^~^~
Originally posted by 清揚 at 2005-6-11 11:21 AM:

咁你好快D"還債"喇,唔系班兄弟去你屋企,鎖閘、寫大字、貼街招、淋紅油、放火ar,你知佢地個個都如狼似虎,唔系人咁品架LA,小心ar
哈~~~,我諗d 兄弟唔會咁"氹本"對我掛.........係呢,好耐無你消息喎清揚兄,幾好吖嘛~~~?
Originally posted by hamsubboy at 2005-6-13 01:42 AM:

BODYWAN 兄, 唔洗 MERCI! 我D法文有限公司, 第一句我就明, 第二句我就唔明!

最近有D咩新地方玩? 介紹下.
嘻嘻,hamsubboy兄,我都係語言有限公司咋,你太謙啦~,話時話,同你開咗個玩笑,第二句其實係意大利文,意思係 "bye,all the best"咁解~ (不過我諗你一早就知,不過扮唔識啫~) 呢排你幾好嘛?我就麻麻,公司太煩,早兩日又飛咗去日本,好忙~~~
Originally posted by 清揚 at 2005-6-13 09:25 AM:

我風流快活,唔洗掛住我,最近減少入黎,因為呢度烏煙障氣,冇左初頭既感覺,所以去左sport板!!!
清揚兄你真不愧係我好友~唉,呢度真係越嚟越烏煙障氣、冇咗以前嗰種feel 咯........不過始終仲有一班好朋友喺度我先無走咋~我有時都會去"戀愛起義"度逛吓,有時間傾吓吖~祝快d快d康復、同我問侯一吓"唐太",ok
哈囉~相信各位大大都等得好唔耐煩咯........小弟如果再唔交"功課",睇怕真係會比各大大同板主大人喺小弟嘅小竇口鎖鐵鍊淋紅油都似^^.....好,廢話小講,開工:

*見呢拜好多大大都問情調好又冧女掂地方,希望以下地點可以有所幫助啦~

1) 尖沙咀新港中心地庫 "Court Rosarian",係一間日式嘅西餐廳,裝修幾特別,不過人流比較 多。消費大約$200-hkd each。

2) 銅鑼灣利園2期g/f shop g04 "Hhome Cafe",好細間嘅一間cafe,但係環境唔錯幾舒服,比人幾高格調嘅感覺,d staff service 好好,令人好賓至如歸;消費大約$200-hkd each

3) 山頂 "太平山餐廳"。 靚view,有in door area 同露天花園 (不過落雨就close咯),情調夠,女仔實冧!唔好以為好貴,平平地$300-hkd each 都得咖啦~^^

4) 灣仔王子酒店 "Sky Lounge"。 係24/f,正宗空中花園。點解? 無敵海景,四圍都係花呀樹呀咁....食環境都夠返本!價錢超值,around $200-300 -hkd each。

5) 灣仔君悅酒店 "The Grill"。 望住維港,挨住泳池,仲有d 椰樹,冧女掂呀! 貴dd,$500-hkd each。

6) 數碼港 arcade shop 304 "Boulevard"。係法式餐廳,環境休靜,好少人,好似剩得你兩個人咁,好浪漫feel。消費$400-hkd each

7) 中環士丹頓街 1/f "Scirocco"。係地中海餐廳,水準幾高,裝修好靚,價錢約 $500-hkd each。

8) 凱悅酒店 2/f "Hugo's"。正宗冧死女餐廳!裝修超有氣派,比人一種喺古堡入面嘅feel,情調一流;係我冧女最愛地點之一;可能好多brother 會嫌貴 (約 $1,000-hkd each),但真係物有所值咖!

*以上地方有平有貴,不過真係冧到女仔咖~如果各大大想知多d 詳情請隨便問啦,小弟一定知無不答咖, see you~~^^~~
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 10:21 AM:

康復中,識行識走,日子都系咁過
識行識走?似乎好得七七八八囉喎......太好喇~
Originally posted by 清揚 at 2005-6-23 10:12 AM:

識行識走(用拐杖),生活ok la,有飯食...
hahahaha, as least batter than none la brother~
(sorry i cannot write in chinese because i'm still in office~~~, particulars will be post later)
Originally posted by hohohohahaha at 2005-6-23 05:56 PM:

California o的女勁唔得wor, 仲好鬼臭....
臭?唔係咁趕客呀嘛~?
Originally posted by 清揚 at 2005-6-23 10:12 AM:

識行識走(用拐杖),生活ok la,有飯食...
哈哈,清揚兄,有得曬命係福嚟咖~~~起碼證明你好珍惜呢一切嘛,係咪

無可否認呢度情況真係越嚟越壞、d 質素真係越嚟越差;不過我依然深信班brother,包括admin兄、dexter兄等一眾好友都有留意呢度嘅,只不過無表態啫;起碼我哋一班好友都可以係小弟呢個"小檔口"敍吓交流吓吖~

*一句到尾,係男人都好色同鹹濕,不過風流唔同下流咯~:cool:
Originally posted by corradog60 at 2005-6-23 03:53 PM:
I like Lan Kwai Fong.............California..........

or Wanchai --------------Ing..........
以上地方都唔錯吖,brother有乜心得同大家分享吓呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。