<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-1 02:51 AM:

氹同溝既分別何在~?

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-1 at 03:24 AM ]
ian,"氹"係指純粹要取悅對方,令到對方對你產生興趣同好感而你並無任何要求;
而"溝"係指話題開始"入肉",涉及你兩個人之間嘅空間同關係,係有所要求咖~
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-1 05:25 AM:

bro. hamsubboy,"比人錫一...
喂~爸打,其實你依家嘅另一半應該都"好夠做"咖啦~我肯定以你嘅眼光,呀"hamsubboy嫂"一定係極品~ (真心說話 )
(快d拉埋天窗啦~出面d "待溝少女"等小弟執手尾得咖啦....kakakakakaka~~~ )
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-1 11:07 PM:

冇理由日日搵佢ga.....我諗間唔中打下俾佢就差唔多喇~
唏~最緊要係你覺得佢同你傾計有無唔耐煩先......
ian,我睇完你同清揚兄d對答之後 (唔該聲先清揚爸打^^),覺得你個關鍵係要發掘多d話題,睇多d學多d 唔同嘅嘢吖,咁會令對方同你溝通時覺得好有趣味咖~~
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-2 02:36 AM:

都冇乜既 , 只不過傾過兩次 , 陣間會傾多次ga啦 . 岩岩佢msn我 , 叫我陣間陪佢傾電話~

ans: 係好嘅開始,要好好把握呀~

睇多d 書 ? 搵d 野學下咁 ?
ans: 睇多d書固然好(咪話溝女吖,對自己都好啦~),多d留意圍繞自己身邊嘅事物亦可以令自己有所得著,同對方嘅話題亦相對會增加~
Originally posted by 清揚 at 2005-7-2 09:49 AM:

有借口唔去滾都好既,起碼高層次過揾借口去滾果D人先la
totally agreed~~~清揚兄講得好!呢句說話真係好鬼啱聽.........hamsubboy兄,你話呀嫂"平凡"係你謙啫;第一,每個女人都一定有佢精采同可愛嘅地方;第二,你hamsubboy拺得嘅女人,水準一定有番咁上下,我絕對相你嘅眼光嘅~~~
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-2 04:22 PM:

講真! 我開始明白什麼叫"娶妻求淑婦", 唔一定要好靚, 對自己好, 溫柔, 有內涵, 呢d先至係緊要.
~唔好講呀嫂,淨係睇你呢段咁感性嘅說話就巳經夠哂有內涵啦爸打~~~
(小弟都仲係喺"極度膚淺"嘅階段,依然喜好"擇偶求淫娃"......哈哈 )
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-2 10:48 PM:
岩岩傾完電話 , 知道佢 bf 同佢同病相憐 , 即係1個月前同樣俾人飛.仲有掛住打機都唔打俾佢。
同埋,佢話同我講既野仲多過同佢 bf 講。
this is a good chance, ian~~~ keeping up and make she think that you're much suitable for her, waiting for your good news~
Originally posted by 清揚 at 2005-7-2 09:47 PM:

知道自己"極度膚淺"都系一件好事黎既,清晰了解自己的人才會有進步的
kakakakakakaka, 清揚brother, thx for your support~~i will keeping " 膚淺" as long as i can~~
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-3 02:48 AM:

而家keep住電話/msn/sms攻勢就得~?

有樣唔記得講,佢話唔會同而家個 bf 拍得耐~

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-3 at 02:58 AM ]
梗係喇~~~keep住去!千祈唔好停,你形勢大好呀ian~~~
(話之佢乜嘢bf吖,記實記實記實: 世上無不落城墙咖~:cool: )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。