<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
wellcome brother johnwu~!it seems you had got much exp abt that,come and join us if you had got any great idea~~^^,thx for your sharing  looking for your next interesting information~
嘻~最近小弟喺IFC 間 "Biztro" (近office嘛....)識咗幾個 "法蘭西妹",原來呢間嘢都幾多女仔喺度tea 或 happhour,重好鬼nice添,不失為一個好去處......
(題外話: 其實溝女唔一定要上床嘅,嗰種互双估估吓、若即若離嘅感覺先至最正最好玩~)

蝦~講開酒,不如又講吓d幾好嘅紅酒吖(唔係淨一味"lafite"、"latour"先係好酒咖^^):
"Lucente" --- $500左右
"Faustino V" ---- $400左右
"Faustino Martinez" --- $400左右
"Rupert & Rothschild" ---$400左右
"Escudo Rojo" --- $400左右
"Baron Philippe de Rothschild" ---$400左右
"Cotes du Rhone" ---$300左右
"Laurus" --- $300左右
"Gabriel Meffre" --- $300左右

(*今日講住咁多先.............男人有時候showoff 吓、表現出有d taste,對識女仔有幫助咖^^)
Originally posted by o_o1928 at 2005-5-4 12:01 AM:
Hi Boydwan,

3.天后百樂商業中...
o_o1928兄,係餐廳式lounge嚟嘅,通常都係3-4女仔一group多,質素唔錯咖~價錢一個人洗費大約幾百至一千左右,有時間去逛吓啦~
Originally posted by d228216 at 2005-5-4 12:01 AM:
>>>(題外話: 其實溝女唔一定要上床嘅,嗰種互双估估吓、若即若離嘅感覺先至最正最好玩~)

傳說中 溝女之最高景界
哈~d 兄咪玩我啦,其實我個人認為溝女係"偷心"好玩過"偷食"嘅~
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-4 03:47 AM:

"偷心"好玩過"偷食", AGREE!!
THX for support,brother~
Originally posted by 清揚 at 2005-5-5 11:50 AM:

一大堆臭男人去街梗趕女"格",但換轉系一大堆靚仔型男去街就好自然有女自動上釣,(但小心比其他男人打ar)
~以清揚兄你咁大隻,留返9個比你,等你表演失傳多時嘅"一個打9個"
(*弱肉強食、物競天擇,嗰d "失敗者"都要認命咯:cool:~~~~)
Originally posted by 痛苦中 at 2005-5-6 04:54 AM:
本人剛剛睇哂呢個post
覺得BOYDWAN,h...
唔..................
唔..........唔.............
係有咖~應承你聽日post出嚟,ok?(今日懶惰)
Originally posted by lookityourself at 2005-5-8 02:25 AM:
BOYDWAN 快講,,我都想知
哈哈哈~咪咁心急住,組織緊la..........
Originally posted by 古文 at 2005-5-8 10:51 AM:

如果係想溝衫店 d sell 屎 有咩方法  教下我丫,我睇晒成個post 覺得你溝女好勁
古文兄,男裝定女裝sales先?鋪頭有幾多人(男/女)?邊區?
Originally posted by o_o1928 at 2005-5-9 12:17 AM:

Hi Boydwan,

....好貴喎....
...
咁呀..................唔...............諗諗先!有無話想要九龍定港島區呀?(新界我唔知"掟"咖,要靠其他brother"打救"lu)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。