<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 10:06 PM:

七月中先返 ... 返黎又要搵工
無錢就乜都唔洗諗
放心la,香港地無話有人無工返嘅、只有"有工無人返",因為d人太拺擇啫,肯揾肯做實 no problem~~~
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 10:15 PM:
擺明la,當我"流"架
kakakakakakaka~可憐嘅唐太~
Originally posted by 古文 at 2005-5-10 10:18 PM:

以上既野我全部做左=.=
但係唔知點...
古文兄,等你好耐喇~,你不如略為描述一下你自已先啦,知己知彼,有幫助咖~!
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 10:22 PM:

唔止唐歐陽氏可憐,仲有歐陽小妹都可憐,haha~~~
(我前幾日扮跌親玩到佢兩個死咁濟,而家諗起都好笑)
死喇~你開始精神折磨人啦........
Originally posted by 古文 at 2005-5-10 10:24 PM:

haha 今日大塞車丫, 9點先返到黎 , 而家先岩岩食完飯咋
唉~香港d交通真係唔多掂...........好彩呢兩日我懶惰唔肯返工司啫~
(*不過我種植道個竇爆咗3塊玻璃......據聞一片混亂,賓賓話......)
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 10:31 PM:

嘩哈哈!!!I'm KING OF THE WORLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(過兩姐妹話出沙田食雞"足"喎,有緣再見!!!!!)
see you brother~~~
Originally posted by 古文 at 2005-5-10 10:23 PM:

我去左買2次野咖喇
買野果時仲傾...
好~!集中火力先為古文兄略盡綿力先:
咁呀古文兄你同佢交談過未?唔可以cool 亦唔可以"懶"有口材噃,你溝佢開頭梗要比d甜頭佢,等佢覺得佔咗上風先得咖喎,欲擒先縱嘛~try to tell me the details ok?
致"性板討論區"嘅brother:

"嗱嗱林"去投票~~~~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=43588&fpage=1

支持吓!
首先呢,甜頭嘅意思係要笠對方高帽,例如:
你買衫,要話你唔知點襯先好睇,而佢係"專業人士",唔pro都唔會揾佢睇鋪啦咁........佢會覺得你好欣賞、專重佢,咁第一步已有好感,切忌多多意見,欲擒先縱就係咁解;識女仔要親切行頭、友善第二,玩性格唔係唔得,但係要摸清對手先可以,否則撞板機會好大~!
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 11:35 PM:

BOYDWAN 兄 果然高 ...
小小意見啫,咪笑我啦..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。