<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-21 01:51 PM:
admin兄,人數方面真係要睇場合而定 ...
Rika兄同BOYDWAN兄 女朋友都係 日本.
Originally posted by sunnyyky at 2005-4-21 14:20:

Rika兄同BOYDWAN兄 女朋友都係 日本.
sunnyyky兄,聽我講la,唔係"外國貨"就一定好既,支持下"土産"la,話曬大家系同一個地方出生,點都親切D既,況且"土産"都有索女既,有D仲正過"外國貨",如果人人好似你咁諗既話,咁D"土産"索女豈不是冇人要???
冇人要對一個索女黎講系一種恥辱黎架
(以上言論如有任何得罪的話,還望各位大佬大姐見諒)
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-4-21 11:02 PM:

sunnyyky兄,聽我講la,唔係 ...
~清揚兄真係快人快語,亦講出咗小弟嘅觀點;無錯!只要係索女,駛乜只靠"外援"!小弟嘅護士女友同警察女友亦係不折不扣嘅中國人呀~!其實我空姐女友係中日混血兒,佢爸爸(過咗身lu....)以前係喺日本唐人街開餐館咖,97後返香港定居,所以我呢位女友係講廣東話嘅~ (叫床另計........),當初我識佢都以為佢係香港人咋!
sunnyyky,咪覺得"外國月亮零舍圓",呢個觀點要戒哪!
各位兄台,我既意思只係話"Rika兄同BOYDWAN兄 女朋友都係 日本." ( 完 )
別無他意......
我的首選還是 " 香港女子 " 可能有親切感吧~
所以還是要請教 BOYDWAN兄 同 清揚兄 的泡女秘缺~
Originally posted by sunnyyky at 2005-4-22 01:51 AM:
各位兄台,我既意思只係話"R ...
蝦~你漏咗pyliu兄呢位高手噃.......
唉,今期"壹週刋"爆咗 "joint 15" 出嚟添,又少一個好去處..........
*admin兄,你所問有關表情同身體語言問題其實唔難咖~~~好,雖然暫時未能夠同你一齊去wet住,等我同大家分享吓一d經驗同心得先:
通常喺出面識女仔,男仔最緊要輕輕鬆鬆(注意: 唔係輕挑)、大大方方;要知道女仔出街係去玩而唔係返工,太嚴肅會令對方怕咗你。舉個例: 係某場合見到一個啱心水嘅target,佢一係就單拖,一係就同兩三個friend一齊;係撘訕之前,應該先make sure同對方嚟過幾次eye-contact,而喺eye-contact期間可以向對方微笑吓(係望住嗰陣喎,否則會比人以為你係傻佬.....),或者微微舉吓杯以示友好。當對方己經發現你存在,佢一定會諗你下一步會點,而如果佢有 friend 喺度,你會發現己經有個"小騷動",因為佢d friend 會不時另番轉頭望吓你,然後又"吱吱噚噚".......咁就good timing 嘞,可以"失踪" 2-3分鐘 (唔係走呀~順便去殊殊,陣間點去呀?)。喺呢個時間,個target 同佢d friend 會有兩個問題: 1.咦?人呢?    2.無胆走咗喇?   就係要佢/佢哋預算之外咁先係成功第一步,唔好忘記氣氛環境應該由你handle呢個point~!就係咁,施施然咁行埋去用好開心,好輕鬆咁同佢講開場白。至於眼神方面,喺你講嘢時要微微笑好sweet咁望住佢(咪剩望眼,望吓佢個鼻同咀,千祈咪望頸以下地方~人哋分分鐘化咗想你留意佢靚,你就係咁人哋對波同大肶,算點先.....?溝掂咗咪話望,乜都得喇~),到佢講嘢時除咗望佢之外仲要喺佢每句說話之間望吓佢杯drink,原因係: 1.比對眼郁吓抖吓。  2.留意吓佢飲乜同埋飲完未,剩番1/3就好叫第二杯。  3.順便比d 面部肌肉休息吓。  4.個女仔會以為你"消化"緊佢嘅說話。
至於若然佢d friend 喺度又點呢?咁眼神方面嘅百分比就係佢7 d friend 係3 ,咁做係要比個signal佢d friend 知: 我係溝緊你個姊妹!咁但係喺度談笑風生,佢d friend絕不能不望,比吓面都要;就算佢d friend明串你又好,想溝你又好,都要記住7、3,要擺明喺你眼中個target 先係主角,笑容不能缺少,target 講嘢時要笑得sweet d,佢 d friend講嘢時笑得活潑d ,咁樣就己經知不覺中制造咗種氣氛將你兩個人同佢d friend 分開咗咖啦~^^

(空姐女友吹我"交功課",暫時到此為止........各位brother請請~~~)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-22 02:19 AM:

蝦~你漏咗pyliu兄呢位高手噃.......
pyliu 兄教左我好多野~ 而加好多恩師~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-22 03:48 AM:
至於若然佢d friend 喺度又點呢 ...
同住目標,有咩好講??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。