<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-24 22:12:

加埋我都起碼4餐la~~~
嘩!!!咁多餐想食肥我咩
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-4-24 10:15 PM:

嘩!!!咁多餐想食肥我咩
don't worry~~~分開嚟食嘛~!(如果佢哋一齊就係食咗我咯.....^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-24 22:19:

don't worry~~~分開嚟食嘛~!(如果佢哋一齊就係食咗我咯.....^^
ha~~冇中計喎
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-4-24 10:22 PM:

ha~~冇中計喎
~大佬,咁易中計晨早上咗頭條啦~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-24 22:28:

~大佬,咁易中計晨早上咗頭條啦~~~
希望永遠在頭條見唔到你la
'性版討論區"
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-24 07:11 PM:
admin兄,點呀,係咪諗住"出手"呀?帶小弟去見識吓好喎...........^^
...我咁大個仔都未溝過女黎食架...
比錢即食就多...
您帶我去見識下就真!

不過如果好似newera個d成萬蚊落樓就真係玩唔起...
多謝支持娛樂滿紛
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-24 09:41 PM:

.............. ...
BOYDWAN兄..我十分好奇...如果你結揀邊個?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-22 03:18 AM:
唉,今期"壹週刋" ...
boydwan 兄, 細佬join 左 26fun.com 好耐, 第一次入黎"性版討論區", 見到boydwan 兄的溝女手法, 令小弟回想十一年前浦 manhattan (依家好似叫ing), 我好同意boydwan 兄 既 point.

小弟當年經常在香港大小disco搵到野食, 有小小心得:

1) 不可咸濕 - 如果條女件衫低到落肚臍, 你都要望住佢個樣.
2) 不可多手 - 唔好傾唔到三句就又攬又拖.......... 其實如果你係arm佢, 佢會俾signal你 (大部份係身體語言) 或者佢自己會攬過來.
3) 言談要控制氣氛

得閒再傾!!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-4-25 04:02 AM:

boydwan 兄, 細佬join ...
thanks for your sharings at your first visit to sex forum! looking forward to see you more in there!
Originally posted by dexter at 2005-4-27 12:13 AM:

thanks for your sharings at your first visit to sex forum! looking forward to see you more in there!
DEXTER大佬, 多謝您THANK YOU 我!!
依家去邊到浦我真係唔係好清楚, 我同我以前浦開d FRIEND都定晒, 有部份仲結埋婚!
但係一年去五六次蘭桂坊中環灣仔等地都食到野.......... 今年就出過去兩次,一晚FRIDAY NIGHT , 主要係同個鬼仔FRIEND叙下, 灣仔蘭桂坊中環四維飲, 飲到四點幾, 最後去左灣仔間 BRIDGE, 可能係其他場散場, 突然間多左好多人, 無 lala有個鬼佬走過黎同我吹水, 吹吹下, 個鬼佬突然間捉我隻手揸落佢褲襠到, 話我好正, 一見到我就硬晒, 我即時想開佢波, 但係無, 跟住同佢講我鐘意女人. 之後望下四週維, 成班中國gay佬望住我, 不停同我單眼, 又用對前臂起到做"格劍"既樣, 嚇到我拿拿聲飲埋杯酒番屋企.

上兩個月一個FRIDAY NIGHT, 去左荷里活道間 Nu (好似係呢個名), 因為以前manhattan個鬼仔 manager 起果度做manager, 我同我個鬼仔friend去探下佢, 坐樓上只係想同d friend吹下水無落地牢 disco, 有兩條廿二三歲吊帶少女跳完舞上黎買支水飲 (之前上過來一兩次, 同我眼神交流左幾眼, 但我無理佢, 我個鬼仔friend話正), 我個鬼仔friend同佢say hello, 跟住我都唔答訕, 比較正(同我眼神交流左幾眼果件)果件 寮我傾偈, 言談中我話我一個人住, 偈左一陣叫我去第間玩, 當時我知同感覺到我今晚上佢無問題................. 但係我話好tired想番屋企sleep, 佢問我住邊, 屋企有無酒飲, 我話沙田, 有酒飲........... 跟住......... 我相信大家一定以為我有同佢............. 把幾火, 我條女無 lala 打電話俾我話朝早上我屋企因為漏低左份文件................. 唉!! 今年都未有食過野味!!!

我由廿一歲到依家就快三十三, 大概上過五十至80條女, 中間有不多於十件係叫小姐.

溝上牀既地方有香港大陸同台灣, 國籍有中美日, 途徑大部份係disco同酒吧, 其他d係同事同net friend.

我以前個個星期至少去manahattan兩次或者蘭桂坊, 我唔習慣主動寮女仔, 我習慣企起吧頭望, 習慣先用眼神交流左先, 跟住同佢地笑一笑, 大部份女人會忍不住行過黎或借d 椅行到附近企或者佢d friend會過黎吹水或者係我 d friend會過去吹水........... 因為我唔習慣主動, 如果條女俾人寮左去, 我無所謂............ 我自問對女人有d心得同對我自己既外型有d 自信, ............. 同我有眼神交流既女仔會思考緊我會幾時過去寮佢, 但係如果我過去先佢就會覺得我同普通男人無分別, 我會溝到佢既機會變會相對低左. 所以捉timing係好緊要. 條女愈靚就愈要慢慢黎, 因為佢地俾人寮同俾d急色鬼搭膊頭已經成為左習慣, 反而你唔寮佢, 佢個心就會對你有問號, 成功率相當高.

我試過最快唔需要傾十句連望同識唔洗十分鐘就同條女去左開房, 果次起蘭桂坊間 berlin (后來叫 club yes, 依家好似係間 fast food shop, 即係依家 97鈄對面, 即係拍"晚9朝5"果間)

當年我係同屋企人住,所以如果要去開房一定要去搵酒店..... 其實如果唔可以番屋企, 最緊要係知道邊到有酒店或時鐘酒店同價錢. 我試過一晚friday十一點幾成個灣仔d時鐘酒店同$700以下既酒店爆晒, 最後要去 happy valley 英皇駿景先有

最近呢四五年先至買左樓, 自己住, 其實自己住好方便, 但係最麻煩係d 大廈保安, 次次都要我去7-11買兩袋啤酒扮同個女仔friend睇波, 驚佢報串俾我條女知而且最重要係.....滾都要留番d面俾我條女, 唔好俾d保安起後面笑佢"睇唔實自己個男人".

去disco或者叫夜店溝女好需要天份同手法, 其次係際遇同緣份..... 我試過半年無野食, 我有個friend 跟我浦左幾年都食唔到野, 我就溝晒佢目標d friend, 仲要佢d目標見親我就攬頭攬頸, 我個friend 連波皮都掂唔到, 最可憐係佢d目標有部份到依家仲有同我contact, 有一兩個仲要無 lala同我做左.

我可以同大家講我一d都唔靚仔, 真係唔靚仔, 我5呎10吋高, 唔肥, 有d人話私瘦添, 我自問可以成日溝到女搞野係因為...................... 下次再講
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。