<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
admin兄,其實溝女同買女都要$,不過溝d $ 要轉做物質同要花d 心思啫,揾$先固然啱,否則何來"彈藥"呢?女人要情趣,但日日去茶記拮魚蛋迫巴士住斗室無旅行齋window shopping仲有乜情趣?唔係話女人貪慕虛榮,而係令身邊女人高興,男人都光榮嘛!所以集中火力揾$,ok喎;睇啱先溝,無問題吖!

唏~講中講英無所喟啦~最緊要流暢自然,開場白討好就ok la,你溝佢噃,令佢印像深刻d 好緊要 (當然係好印像啦,唔通無啦啦拍枱鬧佢咩 ^^"

坦白講吖,男人同女人嘅關係邊有咁單純吖,根本就係一個智力遊戲!勝方物head住對方咯~你見到一個陌生女仔就想識佢,識咗想拖佢,拖咗想攬佢,攬咗想錫佢,錫咗想摸佢,摸咗想攪佢,你估女方知唔知吖?緊知啦!不過幾時就唔知......你試想吓個女仔比你攬緊以為你下一步會錫佢,點知你淨錫面珠dun一啖就"bye~"走先,個女仔嘅預算就比你打亂咗;因為一般男人仲唔飛擒大咬、餓虎擒羊咩?呢個moment女仔會say no 去handle個男人嘅timing,但係你竟然超出佢預算,咁你己經令佢好亂好亂......仲覺得你好特別添 !(心急食唔到熱粥呀admin兄,呢招對越正越多人溝嘅女仔越work)

至於"輕量"嘅咸笑話可以講咗幾個正常嘅笑話之後先講;一開波就咁露骨唔太好(開頭係假d 咖啦....)

剩係電話?無出街?(答案如上)

*希望小弟啲意見helpful啦~
Originally posted by admin at 2005-4-17 12:43 PM:
不過其實是不是只要您一行埋去,
見到女仔眼神和回答的語氣,
就即刻知自己有冇機呢?

如果真係feel到自己冇機係咪就一定唔得...可以摼番?
...........未必、未必!可能佢身邊有friend要扮嘢呢?可能啱啱今日心情唔靚呢?可能性有太多lu~不過有一樣可以肯定: 就係應該由你handle佢情緒同現場氣氛,衰就梗有咖啦,不過蝕多幾次就自然上手! (咁仲有好多方法嘛~)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 01:28 PM:

........ ...
以退為進! 有d女對你衰係為咗吸引你 or 吊高黎賣, 當然第一句就叫你行L開. 就唔同..
Originally posted by d228216 at 2005-4-17 03:22 PM:

以退為進! 有d女對你衰係為咗吸引你 or 吊高黎賣, 當然第一句就叫你行L開. 就唔同..
d228216兄果然經驗老到!佩服、佩服~
BOYDWAN兄, 見解獨到, 小弟拜服!!!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-17 07:16 PM:
BOYDWAN兄, 見解獨到, 小弟拜服!!!
樂兄,小弟獻醜,勿見笑
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 19:18:
樂兄,小弟獻醜,勿見笑
BOYDWAN兄
其實講真
如果自問有d $
但係figure一般
咁係咪都有chance架
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-17 07:23 PM:

BOYDWAN兄
其實講真
如果自問有d $
但係figure一般
sure 啦樂兄~你諗吓一個男人得個殼、又無情趣又無$又無心思又唔識氹人又唔明白女人想點諗乜,更型更靚仔都死啦,女人怕悶咖~咁當然如果八兩金咁嘅款就梗係要"執執"啦~(打扮啫、唔係整容,五官不全或移位另計,仲有要keep 吓fit咖),只要做到"有情趣又有$又有心思又識氹人又明白女人想點諗乜",女人實死,因為會有個代名詞幫你撼抵d 無料嘅靚仔:"温柔體貼" (咁都得?係喎,咁抽像嘅字眼係講feel咖嘛),唔知樂兄同唔同意呢?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 19:44:
[quote]Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-17 07:23 PM:
BOYDWAN兄
其實講真
如果自問有d $
但係figure一般
sure 啦樂兄~你諗吓一個男人得個殼、又無情趣又無$又無心思又唔識氹人又唔明白女人想點諗乜,更型更靚仔都死啦,女人怕悶咖~咁當然如果八兩金咁嘅款就梗係要"執執"啦~(打扮啫、唔係整容,五官不全或移位另計,仲有要keep 吓fit咖),只要做到"有情趣又有$又有心思又識氹人又明白女人想點諗乜",女人實死,因為會有個代名詞幫你撼抵d 無料嘅靚仔:"温柔體貼" (咁都得?係喎,咁抽像嘅字眼係講feel咖嘛),唔知樂兄同唔同意呢? [/quote]

師兄把口咁甜
攪度我依家信心爆膨添
既然師兄都係咁講
仲講到咁有道理咁
咁我要努力拚命揾女
所謂遲到好過無到
一於星期一發圍先
希望唔會出師未捷身先死
長使小弟淚滿襟啦^^"
樂兄, 有時無錢冇殼, 就算無 JJ 都掂...........得把口....三吋不爛之舌, 好似我今....hehe 講笑

當時講D野要no.1好笑, 2.有內咸, 有獨特見解, 3.關心佢, 4 贊佢(間中又踩下佢), D 女就會祟拜你, 到時你講乜佢都聽.....

如果你連 e d 都冇, 仲有一招,,,, 辨正義....50%以上的靚妹都受.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。