<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 01:46 AM:

哈~咁我物做咗嗰個"人"~~~
D仔冇搵你尋仇咩??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
強呀!!!!!!!!

support!!!!!
Originally posted by lookityourself at 2005-4-18 02:02 AM:

D仔冇搵你尋仇咩??
揾乜鬼吖,條女個心都唔喺佢度咯,殺咗我都無補於事咖~為度氣仲on居,留番啖氣揾吓錢錢,溝個第二個好過啦!(我試過咁同對方講,唔死得~佢仲話服咗我:cool

*不過有三大原則要遵守: 1.朋友另一半不可偷
                                  2.朋友心儀對像不應溝  
                                  2.已婚不可偷
(溝女都要有道義咖)
Originally posted by dexter at 2005-4-18 01:57 PM:
強呀!!!!!!!!

support!!!!!
dexter兄,太跨獎啦,小弟獻醜啫......多謝先
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 06:27 PM:

dexter兄,太跨獎啦,小弟獻醜啫......多謝先
話時話,dexter兄都有好多方法同經驗嗰喎,分享吓啦~~~
好喇~又係時侯繼續post d "精品"出沒嘅地方啦:
(如各大大有心水地點請支持一下post d 出嚟吖,感激~感激~)

9.銅鑼灣新寧道 "Joint 15 bar"。大量超高質北妹駐守~有待溝嘅、亦有"全職"嘅,亦有唔少香港索女,總之係女多個男,各式其式~

10.太古廣場 "Cova"。 好多明星,靚OL,ABC妹 同 "自稱兼職model"(北妹多,收$$咖)出沒嘅地方,呢度主打係d ABC,得!

11.君悅酒店 "Champagne pub"。無北妹但有好多正鬼妹,都係有溝有買,好多扮high 嘅 OL咖,質素幾好,幾易上手。

*今日介紹住咁多先...........
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 08:04 PM:
好喇~又係時侯繼續post d "精品"出沒嘅地方啦:
(如各大大有心水地點請支持一下post d 出嚟吖,感激~感激~)

9.銅鑼灣新寧道 "Joint 15 bar"。大量超高質北妹駐守~有待溝嘅、亦有"全職"嘅,亦有唔少香港索女,總之係女多個男,各式其式~

10.太古廣場 "Cova"。 好多明星,靚OL,ABC妹 同 "自稱兼職model"(北妹多,收$$咖)出沒嘅地方,呢度主打係d ABC,得!

11.君悅酒店 "Champagne pub"。無北妹但有好多正鬼妹,都係有溝有買,好多扮high 嘅 OL咖,質素幾好,幾易上手。

*今日介紹住咁多先...........
其實呢d地方, 戰衣是不是都是老西一件?
多謝支持娛樂滿紛
Originally posted by admin at 2005-4-18 10:07 PM:

其實呢d地方, 戰衣是不是都是老西一件?
no need 啦 admin 兄,普普通通一件T-shirt 牛仔褲都得咖啦 (乾乾淨淨企企理理,唔好太古靈精怪就ok la)~
精彩精彩@.@"
support!
Originally posted by kawing01 at 2005-4-19 01:45 AM:
精彩精彩@.@"
support!
thanks for support~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。