<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
咁如果我無$咪無得救?
除左 bar , D 重有冇只他好介紹???
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-4-19 03:43 PM:
咁如果我無$咪無得救?
除左 bar , D 重有冇只他好介紹???
JCer兄,其實呢d 嘢豐儉由人嘅啫~記住,冇$切忌死充死撐充大頭鬼,口材+心思一樣可以以小博大溝到筍嘢
*地方當然仲有,不過呢兩日小弟要開長會,精神不足,請諒..............
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 06:46 PM:

話時話,dexter兄都有好多方法同經驗嗰喎,分享吓啦~~~
我一路睇, 一路加你分(因為gd pt). 加到都唔知幾多喇, 總之強到震啦!

現正式封BOYDWAN兄為"26fun界女大師"!!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-20 12:31 AM:

JCer兄,其實呢d 嘢豐儉由 ...
BOYDWAN 兄快d養足精神 ~

抖夠就繼續教我地溝女絕技啦~
Originally posted by dexter at 2005-4-20 01:35 PM:

我一路睇, 一路加你分(因為gd pt). 加到都唔知幾多喇, 總之強到震啦!

現正式封BOYDWAN兄為"26fun界女大師"!!
嘩~dexter兄,小弟實在受之有愧,愧不敢當!!!其實本站內臥虎藏龍,能人異士,社交高手大有人在,只不過佢哋保持低調未出手啫,相信如果佢哋一出手,小弟真係"企埋一邊"啦.........
*喺呢度真係要再一次多謝咁多位友好支持,多謝哂~

有好多朋友可能會心諗: BOYDWAN,你講?d 地方我夠信/知有"精品"啦,但係消費方面又係唔係我可以負担得起呢?藉呢個機會,我真係要同大家講明----呢d 地方一定貴過茶餐廳同喺街邊篤魚蛋,但係消費真喺睇你自己;你要開支82 "lafite"同"latour"就梗係要萬幾二萬蚊落樓啦~,但係一杯drink都只不過一百幾十,咁你話負唔負担得起喇?總之大家本住"人一世物一世"心態去睇吓就可以啦;溝女同去呢d 地方都係無分階級咖~,就算去半島felix飲杯咖啡都只需百零蚊,其實好多地方大家都有資格去,只係自己嚇自己唔敢去咋,大家都係消費者,呢一點要緊記,ok~?
Originally posted by ianiankuan at 2005-4-20 05:11 PM:

BOYDWAN 兄快d養足精神 ~

抖夠就繼續教我地溝女絕技啦~
ian,邊有話邊個教邊個吖,大家一齊分享喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-21 12:56 AM:

ian,邊有話邊個教邊個吖,大家一齊分享喇~
通常d男人是一班上去定一個上去? 邊樣大機會d?
不如搵日約埋一齊上去,
我真係好想睇下BOYDWAN的界女絕技!!!

請收小弟為徒!!!
其實表情, 身體語言, 真係要睇過先學到...
多謝支持娛樂滿紛
Originally posted by admin at 2005-4-21 08:33 AM:

通常d男人是一班上去定一個上去?  ...
連admin都甘講.....
原來BOYDWAN兄真係名副其實既""界女王""~
小弟一定支持BOYDWAN兄 d文章~
admin兄,人數方面真係要睇場合而定,一般去識女仔三兩知己去就得喇,原因如下:
1.撤退容易 (因為分分鐘有下文)
2.女仔通常都係兩個起,四個止咁"一組"去飲嘢嘅 (怨婦、純粹ons或"全職女士"另計)
3.可以互相"補位"
4.衰咗落台都有人扶 ^^

咁當然機會方面梗係單人匹馬大dd啦,起碼女仔覺得你夠guts,有台型嘛,好感多d 咖~

*admin兄,唔好講埋d 咩收徒唔收徒嘅衰啦,又喺度玩小弟^^"........大家係朋友,得閒去飲杯嘢,good idea 喎~!

至於表情、身體語言其實有竅門咖~但係小弟要去接空姐女友機再陪佢同哎吔岳母行街食飯(日本婆矣,仲慘過做guide),所以今晚先再同大家分享~~~
唉呀~sunnyyky你玩少我一陣啦~~~~我要出門口咯,bye~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。